KYOCERA FS-1135MFP

FS-1135

A/4 multifunkciós hálózati nyomtató, szkenner, fax, fénymásoló bérlés és eladás
Nyomtatódriver:  Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, 
  OSX, Linux
Sebesség: 35 lap/pec 
Teljeskörű szolgáltatás:  olcsó nyomtatás, olcsó másolás
elérhető példányszámok  

Akár másolás, akár nyomtatás, akár szkennelés, illetve faxolás, az FS-1135 digitális multifunkciós másológép elkápráztat mind funkcionalitását, mind a kis helyigényét tekintve. A profi irodai készülék mindössze 0,22 m2-t foglal el. A 35 oldal per perc sebességével és 1200 dpi felbontásával nyugodtan támaszkodhatunk rá. Az első másolatra sem kell többet várni, mint 7 másodpercet. A készülék beépített duplex egységének köszönhetően automatikusan kétoldalas másolásra, nyomtatásra is képes.


Tovább

KYOCERA FS-3140MFP

 

 

UTAX CD 3140 MFP

A/4 multifunkciós hálózati nyomtató, szkenner, fénymásoló bérlés és eladás
Bérleti díj:  2 950 Ft-tól 
  bérlés, bérlet és eladás
Sebesség: 40 lap/perc
Teljeskörű szolgáltatás: szerződéses üzemeltetés, eseti javítás
Festék és kellékanyag ellátás  olcsó másolás, olcsó nyomtatás

 Elérhető példányszámok: 43400; 78221; 143721 pld

Fedezze fel a hálózati nyomtató, színes szkenner és másoló funkciókat egyesítõ készüléket munkacsoportja számára. A méretéhez képest komoly teljesítményt és a költséghatékony üzemeltetést egyesítve a KYOCERA FS-3140 MFP egy új mérföldkövet képez a kis multifunkciós készülékek piacán. Kis költségvetésű irodák, iskolák kedvelt fénymásoló -nyomtató gépe lehet az FS 3140. A4-es méretű dokumentumok készítésére alkalmas. Oda ajánljuk, ahol nagy mennyiségű lapok gyártása a feladat. Számítógéppel USB kapcsolaton, vagy hálózaton keresztűl köthető össze. 40 oldal/ perc sebességgel képes nyomtatni és másolni.

Tovább

Bizhub 36/42

Bizhub 36/42


A/3 multifunkciós másoló, hálózati nyomtató, szkenner, 
Bérleti díj:  4 700 Ft-tól
  bérlés  bérlet és eladás
Sebesség  36 lap/perc
Teljeskörű szolgáltatás: Szerződés és eseti karbantartás
Festék és kellékanyag ellátás  alacsony üzemeltetési költség
Elérhető példányszám  BH 36: 74950 pld; 
Páratlan teljesítményű A4-es nyomtatók

A bizhub 36/42 A4-es multifunkciós eszközöket a színes szkennelési és az opcionális fax funkció, illetve A3 berendezéssé alakítás lehetősége a piac központi szereplőivé tehetik. A bizhub 36/42 hálózati eszközök tökéletesen alkalmasak munkacsoportok, nagyobb szervezetek és kisebb vállalkozások központi kommunikációs feladatait ellátni.

Tovább

Bizhub 3320

bizhub-3320

A/4  multifunkciós, hálózati nyomtató, szkenner, fénymásoló bérlés és eladás
Nyomtatódriver:  Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8,
  OSX, Linux
Sebesség  33 lap/perc
Teljeskörű szolgáltatás: Szerződés és eseti karbantartás
Festék és kellékanyag ellátás alacsony üzemeltetési költség

  Fekete-fehér multifunkciós berendezés 33 lap/ perc sebességgel. Standard nyomtatásvezérlő PCL 5/6, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatással. 250 lapos papírkapacitás és 100 lapos kézitálca. A6-A4 papírtámogatás 60-163 g/m2 között. 512 MB standard memória és Gigabites hálózati vezérlő

Tovább

Fénymásoló bérlés ajánlatot kérek

Mennyibe kerül ? Kérjük adja meg mit és mennyit másolna (fekete vagy színes; A/4 vagy A/3; havi mennyiség ) és pontosan megadjuk a költségeket.

Termék típusa  
Név: * 
Telefon: * 
E-mail:  
Mikor kereshetjük?  
Egyéb információk:  
Nyilatkozat * 

Nyilatkozom, hogy adataimat az Euro-Profil Győr Kft. az adatvédelmi feltételeknek megfelelően felhasználhatja.


Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica