Cégünkről

Mindenkinek találunk testreszabott megoldást

Az Euro-Profil Győr Kft. egy több mint 20 éve irodatechnikával foglalkozó vállalkozás. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek papíron megjeleníteni az információkat – lehetőleg olcsóbban, mint mások. A fénymásológépek és nyomtatók vásárlása mellett bérlésre is van lehetőség; az eszközöket és a konstrukciókat igyekszünk az ügyfél igényeire és pénztárcájára szabni. Vállalkozásunk országos szervizhálózat tagja, a KONICAMINOLTA és KYOCERA termékek képviselete és szervize.
A 2014 EHF Női kézilabda-Európa-bajnokság győri helyszineinek irodatechnikai eszközeit is cégünk biztosíthatta.

Miben lehetünk a segítségére? 
 • Segítünk kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő fénymásolót vagy nyomtatót
 • Ha tőlünk bérli a gépet, azt karbantartjuk
 • Rövid határidővel megjavítjuk a meghibásodott gépeket
 • A személyre szabott megoldásokkal segítünk akár havi több tízezer forintot megspórolnia
 • Díjmentes tanácsadást nyújtunk a tervezéstől a költségtakarékos beruházási ötletekig
 Ők már minket választottak 

„Mi vagyunk a legprofibb cég a szakmában” – ezt mindenki mondhatja. Sokkal jobb, ha a korábbi elégedett ügyfeleket kérdezi meg minderről. Például az alábbi partnereink bármelyikét:

 • T-Mobile Nyrt.
 • Raiffeisen Bank Zrt.
 • Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
 • Komárom Város Polgármesteri Hivatala
 • Magyar Bencés Kongregáció
 • Széchenyi István Egyetem
 • GYŐRSZOL Zrt.

 Nem ért az irodatechnikához?

Nem is kell. Elég, ha azzal foglalkozik, amiben a legjobb: cége vezetésével, fejlesztésével. Az irodatechnikát bízza arra, aki pedig ehhez ért a legjobban. Például ránk: szakembereinkkel és költségelemző programunkkal segítünk eligazodni a fénymásológépek, nyomtatók, multifunkciós eszközök rohamosan bővülő világában, hogy megtalálja a dokumentumok gazdaságos előállításához legmegfelelőbb megoldást.

 Ingyenesen felmérjük igényeit

 Azt tudja, mit szeretne nyomtatni és milyen gyakorisággal, de azt nem, ehhez melyik nyomtató lenne ideális? Vegye fel velünk most a kapcsolatot, ismertesse az igényeit, és mi megtaláljuk a legjobb megoldást, hogy pénzt, időt és energiát takaríthasson meg. Sőt, régi nyomtatóját, amellyel nem elégedett, új eszköz vásárlása esetén kérésére beszámítjuk. Ingyenesen felmérjük az igényeit, és ajánlunk egy olyan eszközt, amely a lehető legrugalmasabban illeszkedik irodájához, és egyben a legkisebb ráfordítással tudja növelni termelékenységét.

Aktualitásaink

01 júl
2019

KYOCERA FS-1370

A/4 duplexes hálózati nyomtató bérlés és vásárlás lehetősége  Bérleti díj:  akár 0 Ft-tól     sebesség 35 lap/pec  kellékanyag ellátás olcsó nyomtatás Teljeskörű szolgáltatás: szerződéses üzemeltetés és eseti karbantartás elérhető példányszámok 3885; 3265; 5297; 5456; 5581; 5980 pld Megbízható, gyors és gazdaságos, fekete-fehér hálózati kétoldalas lézernyomtató munkacsoportok számára

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica