Kyocera nyomtató másoló szerviz

ORSZÁGOS SZERVIZHÁLÓZAT része

Szervizeseinket folyamatosan képezzük, ezzel is garantálva a minőségi szolgáltatást ügyfeleink részére. A hálózat partnerei részt vesznek a KYOCERA által kifejlesztett Partner Minősítő Programban (PMP), ami azt hivatott biztosítani, hogy a hozzájuk forduló Kyocera vásárlók egységesen minőségi szolgáltatást kapjanak, és hozzáértő szakember foglalkozzon a meghibásodott készülékükkel 

PMP - PARTNER MINŐSÍTŐ PROGRAM

Partner Minősítő Program (röviden: PMP) egy saját fejlesztésű rendszer, melynek alapját egyedi metodika képezi. A fejlesztés 2009 januárjára fejeződött be, amit néhány hónap tesztidőszak elteltével élesben is elindítottak.

A PMP rendszer célja, hogy számszerűsítsen és mérhetővé tegyen egy olyan megfoghatatlan dolgot, mint a műszerészek alkalmassága a Kyocera készülékek hibáinak feltárásához és elhárításához.

A PMP metodika része - a szükséges szaktudáson felül - a műszaki dokumentáció kezelésének, az abban való információ keresésnek folyamatos gyakorlása, valamint az egyszer már megszerzett tudás állandó szinten tartása. Azok a szervizek, akik a PMP rendszerben részt vesznek - ezzel is egyfajta garanciát nyújtanak a Kyocera készülékek tulajdonosai felé, hogy náluk a megfelelő kezekben lesz a meghibásodott készülékük.

Kyocera fénymásolók, és multifunkciós készülékek, nyomtatók szakszerű szervizelése.
 
Kyocera márkaképviseletként fogadjuk szervizünkben a Kyocera márka fénymásolóit, multifunkciós gépeit, nyomtatóit garanciális-, valamint garanciaidőn túli szervizelésre.
 
Lehetősége van szervizünkbe személyesen elhozni a Kyocera fénymásolóját, multifunkciós gépét, valamint nyomtatóját, de akár, a helyszínen javítjuk az esetleges hibát a készülékekben, elkerülve a szállítás kényelmetlenségeit.
 
Új fénymásoló gép, multifunkciós készülék, nyomtató értékesítés
 
Szerepet vállalunk a közép-, és nagyvállalati szegmensben a terhelhető Kyocera készülékeivel, valamint a kis cégeknek, és otthoni felhasználóknak is van megoldásunk.
 
Outsourcing, eszköz bérlés:
 
Szerződéses megállapodás, amely során a leendő partnerrel egyéni megállapodást kötünk az ügyfél meglévő, vagy az új gépparkjának az üzemeltetésére.
 
Ön élvezi a gépek adta lehetőségeket, cégünk pedig leszállítja az üzemeléshez szükséges festékeket, időszakos karbantartást végez, valamint elvégzi a szükséges kopó alkatrészek cseréjét is.
 
Karbantartás:
 
A meglévő gépparkját igény szerint karbantartjuk, akár esetileg, akár időszakos megállapodással is.

Aktualitásaink

01 júl
2019

KYOCERA FS-1370

A/4 duplexes hálózati nyomtató bérlés és vásárlás lehetősége  Bérleti díj:  akár 0 Ft-tól     sebesség 35 lap/pec  kellékanyag ellátás olcsó nyomtatás Teljeskörű szolgáltatás: szerződéses üzemeltetés és eseti karbantartás elérhető példányszámok 3885; 3265; 5297; 5456; 5581; 5980 pld Megbízható, gyors és gazdaságos, fekete-fehér hálózati kétoldalas lézernyomtató munkacsoportok számára

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica