Bizhub 552/652

Bizhub 552/652

A/3 nagyteljesítményű multifunkciós, másoló , hálózati nyomtató szkenner 
Bérleti díj :  13 500 Ft-tól
  bérlés és eladás
Sebesség   55-65 lap/perc
Teljeskörű szolgáltatás: Szerződés és eseti javítás
Jelenlegi példányszámok  438 613 pld; 873 884 pld

 

Gyors fekete-fehér berendezések kiemelkedő funkcionalitásokkal

Amikor a nagysebességű fekete-fehér multifunkcionalitás a színes szkennelési tulajdonságokkal és a professzionális kidolgozás sokoldalúságával társul, a legtöbb dokumentumot kibocsájtó osztály rátalált arra, amit mindig is keresett. Mindezen fontos képességeket kombinálva, a bizhub 552/652 az átfogó választ adja sok üzleti terület változatos beviteli és kimeneti követelményeire, mint a beszerzés, logisztika, kontrolling, és mások.

A bizhub 552/652 a gyors és hatékony színes szkennelési képességei 55 vagy 65 lap/perces magas sebességű fekete-fehér nyomtatással párosítja és így fejleszti a meglévő termelő flottákat tökéletes, nagyteljesítményű fekete-fehér kapacitással. De igazi multifunkciósokhoz illően, természetesen komplett kommunikációs funkcionalitással rendelkeznek, nyomtatnak, másolnak, szkennelnek és faxolnak

bizhub 552/652 - A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja

Gyors fekete-fehér berendezések kiemelkedő funkcionalitásokkal

Amikor a nagysebességű fekete-fehér multifunkcionalitás a színes szkennelési tulajdonságokkal és a professzionális kidolgozás sokoldalúságával társul, a legtöbb dokumentumot kibocsájtó osztály rátalált arra, amit mindig is keresett. Mindezen fontos képességeket kombinálva, a bizhub 552/652 az átfogó választ adja sok üzleti terület változatos beviteli és kimeneti követelményeire, mint a beszerzés, logisztika, kontrolling, és mások.

 • A bizhub 552/652 a gyors és hatékony színes szkennelési képességei 55 vagy 65 lap/perces magas sebességű fekete-fehér nyomtatással párosítja és így fejleszti a meglévő termelő flottákat tökéletes, nagyteljesítményű fekete-fehér kapacitással. De igazi multifunkciósokhoz illően, természetesen komplett kommunikációs funkcionalitással rendelkeznek, nyomtatnak, másolnak, szkennelnek és faxolnak.

 • A Konica Minolta hatékony és változatos szoftver alkalmazásaival kiegészítve, mindkettő ideális eszköz a dokumentum-archiválásra és disztribúcióra, így időt és pénzt megtakarítva. Ugyanúgy, mint más Konica Minolta bizhub eszközök, a bizhub 552/652 támogatja az OPS koncepciót, illetve a Konica Minolta univerzális formatervezésével, működtetésével és tulajdonságaival rendelkezik, emellett pedig további alkalmazásokkal és megoldásokkal is fejleszthető.

 • Professzionális kidolgozási sokoldalúságával a bizhub 552/652 ideális termelési eszköz dokumentumok széles skálájának létrehozásához. A többpozíciós tűzés akár 100 lapot is kezelhet, a fi nishelési képességek között füzetkészítés- és hajtogató lehetőségek tárháza áll rendelkezésre, 2- és 4-lyukas lyukasztás, illetve előre elkészített (pl. színes) borítók és lapok utólagos beillesztése egyaránt.

SOKOLDALÚ KIEGÉSZÍTŐK, HATÉKONYABB MUNKA

FUNKCIÓK

Bizhub 552/652 Funkciók

 Gyors színes szkennlés hatékony dokumentum folyamatokkal

 • Gyors színes és fekete-fehér szkennlés
  A bizhub 552/652 az ideális berendezés ott, ahol fontos a színes szkennelés, a gyors fekete-fehér nyomtatás és másolás. Szkennerként max. A3-as méretig kiválthatják az asztali A4-es szkennereket.

  A berendezések szkennelési sebessége 78 lap/perc színesben és fekete-fehérben egyaránt. Szkennelési funkciók: e-mail címre szkennelés, FTP, SMB, Box-ba szkennelés (merevlemez szükséges), USB szkennelés és TWAIN szkennelés. Fájl formátumok: JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, XPS és kompakt XPS.

  Az OCR (optikai karakter felismerés) lehetővé teszi kereshető PDF-k létrehozását. A kereshető PDF legfőbb előnye, hogy egy Word dokumentumba az egész szövegre vonatkozóan kereshetünk és másolhatjuk át a szöveget.
 • Hatékony dokumentum feldolgozás
  A bizhub 552/652 azon vállalatok számára ideális, amelyeknek rendkívül fontos a dokumentum feldolgozás (pl.: logisztika, vagy beszerzés..) a hatékonyság, illetve az elosztás, és az, hogy elektronikus vagy papíralapú a dokumentum. A beérkező számlák digitalizálása és indexelése, illetve átalakítás adott fájltípusra például PDF/A egyszerűen és gyorsan végrehajtható az OCR-nek (optikai karakter felismerés) és a Zone OCR-nek köszönhetően.

  A bizhub 552/652 azokban az irodákban válhat a tökéletes munkatárssá, ahol fontos tényező a gyorsaság, a színes szkennelés és a professzionális fi nishelési funkciók. Ezeknek a fontos funkcióknak köszönhetően a bizhub 552/652 képes lefedni és elvégezni az irodákban felmerülő dokumentumkezelési igényeket fekete-fehérben pl.: rendelési folyamatok, logisztika, kontrolling stb.

 

KONFIGURÁCIÓ

Bizhub 552/652 konfiguráció

Kompetencia a központi adminisztrációban

 • Teljes költségelemzés
  A hatékony azonosítási szolgáltatások biztosítják a számlálóállás bejelentését és a költségek kalkulálását a regisztrált berendezéseken. Az eszköz gyors hozzáférést biztosít az osztályok és projektek részletes költséginformációjához. A számlálóállások bejelentésénél nincs szükség arra, hogy egyénileg elindítsák a folyamatot, ezáltal idő és energia megtakarítás érhető el.

  „Gondolkozz, mielőtt nyomtatsz!” mottónk megfelelően elősegíti a kimeneti mennyiségek optimalizálását, miközben a felhasználók között növeli a költségöntudatos magatartást. Az adminisztrátor által beállítható egyéni korlátozások is segítik a nyomtatási költségek csökkentését. A mennyiségi korlátozások követhetőek a hálózatban, a szervezet kimeneti eszközökön keresztül.

  A tényleges kihasználtsági adatok alapján készült részletes felhasználói jelentések megkönnyítik a kimeneti optimalizációt. Az eredmény mindenképpen a hatékonyság és a termelékenység növelését eredményezi.
 • Megbízható azonosítás
  Egy hatékony azonosító eszköz egyszerűvé és hatékonnyá teszi a felhasználói adatbázisokat és -beállításokat. Időmegtakarítást, kiterjesztett hatékonyságot eredményez az adminisztrátorok számára azáltal, hogy gyorsan és egyszerűen beállíthatják pl. a nyomtatási korlátokat. A nyomatvolumenek és a nyomtatási költségek jelentős csökkenését eredményezheti.

  A felhasználók nyomtatási limit korlátozásai érvényesek minden hálózatba kötött eszközre, amellyel még hatékonyabbá válik a költségoptimalizáció. A felhasználó azonosítás történhet újérhálózat, illetve IC kártyaazonosítással.

  Az azonosítás előfeltétele a „Follow-me” nyomtatás, amely biztosítani tudja a biztonságos nyomtatást. A „Follow-me” nyomtatás nemcsak a biztonságos nyomtatáshoz az ideális munkafolyamat, hanem elősegíti a flotta optimalizációt.

  A „pull print” és a biztonsági nyomtatás is elérhető minden bESTen OpenAPI alkalmas berendezésen a hálózaton keresztül. A rendszer garantálja, hogy a nyomatok védve vannak az illetéktelen felhasználóktól, hiszen a dokumentumot csak annak a tulajdonosa tudja kinyomtatni közvetlenül a berendezés mellől.
 • Adminisztrációs munkafolyamatok
  A PageScope Net Care Device Manager elősegíti a rendszer hálózati beállítását és a központi státusz ellenőrzések implementációját. Ez az eszköz jelentősen csökkenti az adminisztratív munkát, gyors hozzáférést biztosít egyénenként a hálózaton belüli eszközökre az egyszerű monitorozáshoz. A státusz visszahívások és az automatikus e-mail-es értesítések azonnali reakciót garantálnak a nyomtatási problémákra. A PageScope Net Care Device Manager nemcsak időt takaríthat meg, hanem növeli a rendszer termelékenységét is.
 • Proaktív távfelügyeleti rendszer
  A CSRC távfelügyeleti rendszerünkkel biztosítjuk, hogy az eszközök mindig rendeltetésszerűen és megbízhatóan működjenek, ezáltal elérve a folyamatos rendelkezésre állást. A rendszer segítségével napi 24 órás készenlétnek köszönhetően, mindig pontos diagnózist kapunk a gép állapotáról. Az automatikus toner rendelésnek köszönhetően nem fordul elő, hogy berendezése üres tonerrel álljon, mivel a rendszernek köszönhetően előre értesülünk az aktuális állapotról.

  Mindezen felül a berendezés képes saját magának megrendelni az automatikus javítást és karbantartást. Bejelentés esetén egyedülálló mobiltechnikusi rendszerünknek köszönhetően pedig a legközelebbi szakképzett technikusunk megy ki Önhöz, így biztosítva a leghamarabb történő kiszállást, ezzel is csökkentve a leállási időt. Végül, de nem utolsó sorban: nincs szüksége a számláló állás leolvasására sem, a rendszer megteszi Ön helyett. Összeségében a CSRC-vel nemcsak a berendezések megbízhatósága növekszik, hanem biztosítjuk a nyomtatás folyamatosságát, és mentesítjük az adminisztrációs feladatok alól.

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK, ELŐNYÖK

Kiemelkedő tulajdonságok

 • Azonosított munkafolyamatok
 • Follow-me nyomtatás
 • Adminsztrációs munkafolyamatok
 • CS távfelügyeleti rendszer

Előnyök

 • Hatékonyság, centralizáltság, költséghatékonyság minimalizált adminisztrációval.
 • Biztonsági nyomtatás és papír megtakarítás.
 • Az eszközmenedzsment idő megtakarítást eredményez.
 • Folyamatos működés és maximális rendelkezésre állás.

Médiarugalmasság és finishelési megoldások

 • Komplett kompatibilitás
  A bizhub 552/652-ben akárcsak a többi bizhub multifunkciós berendezésben, Emperon™ nyomtatásvezérlő található, amely biztosítja az egyszerű integrációt a hálózatba és garantálja a kompatibilitást a felhasználói környezettel. A standard PCL, PostScript3, PDF és XPS támogatással az Emperon™ maximális kompatibilitást biztosít a CITRIX, Windows meghajtókkal, WHQL tanúsítvány alapján is. A bizhub 552/652 rendelkezik SAP tanúsítvánnyal. A felhasználókat szolgálja az egyszerű üzembehelyezés, a megbízható technológia és az SAP felhasználó támogatás.
 • Média és finishelési funkciók
  A bizhub 552/652 max. 6 650 lapos papírkapacitása lehetővé teszi a nagy munkák elvégzését. Papírméretben A6-tól A3+-ig, a vékonytól a 300 g/m2-ig minden médiatípust támogat. A kézi tálca a fent említett médiatulajdonságokon kívül max. 1,2 m hoszszúságú banner papírt is képes kezelni. A változatos finishelési funkcióknak köszönhetően lehetővé válik pl. prospektusok, brosúrák automatizált elkészítése pl. kiskönyvet készíthetünk, egyszerűen elvégzi a levélhajtást, max. 100 lap tűzését vagy 2 illetve 4 pontos lyukasztását. Opcióként választható a fedlap beszúrás max. 209 g/m2 és a Z-hajtás A3-as méretig. A álló (fl oor-type) fi nisher rugalmas használatot biztosít. A kisfüzet készítés, mint funkció lehetővé teszi gerinctűzött és hajtogatott brosúrák, prospektusok (max. 60 oldal) automatizálását és készítését.

 • Kiemelkedő biztonság
  A Konica Minolta bizhub 552/652 megkapta az ISO 15408 EAL3 tanúsítványt. A nemzetközi szabványoknak megfelelő biztonsági tanúsítvány garantálja a Konica Minolta eszközök biztonsági megfelelőségét. Mind a két berendezés alkalmas a biztonsági hálózathoz való kapcsolódásra, felhasználó azonosítással IEEE 802.1x, IPsec titkosítással garantálja a biztonságos hálózati kommunikációt, és a merevlemez titkosítást, amely megvédi a dokumentumokat az illetéktelen hozzáférésektől. Fontos szempontok a vállalatért. Az ujjérhálózat vagy az IC kártyaazonosítással lehetőség van a felhasználók azonosítására, ami egyszerűbb és gyorsabb, mint a jelszavak és felhasználónevek begépelése.
 • Környezettudatosság
  A bizhub 552/652 az energiatakarékos képességeinek köszönhetően elnyerte az Energy Star és a német Blue Angel tanúsítványt. A bizhub 552/652 az osztályán belül az egyik legjobb TEC értékekkel rendelkezik. A TEC érték megmutatja, hogy egy kiválasztott elektromos készülék egy hét alatt mennyi elektromos áramot fogyaszt átlagos irodai környezetet, használatot figyelembe véve. Ezek a berendezések pl. egy opciós installált finisher esetén is kevés energiát fogyasztanak. Ezen tulajdonságok révén nemcsak környezetbarátnak mondhatóak, hanem segítséget nyújtanak az üzemeltetési költségek csökkentésében is.

  Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhető. A Simitri R HD polimerizált toner alacsony hőmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési időszakot miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri R HD toner előállítási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonereké. Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkel borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat, illetve színtartósság érhető el, mindez környezetbarát módon.

  A bizhub 552/652 energiatakarékos és alvó módban jelentősen elősegíti az energiafelhasználás csökkentését. A rendszer mindkét módból automatikusan felébred, amint a kezelői panelhez érnek, illetve nyomtatási munka érkezik. Beérkező faxok esetén a berendezés nem ébred fel automatikusan, de elraktározza a biztonsági memóriába a dokumentumot, amíg az eszköz nem indul újra egy másik folyamat miatt.
 • Minimalizált környezetszennyezés
  Az ISO 14001 környezetvédelmi előírásoknak történő megfelelésével a Konica Minolta támogatja a környezetbarát termékek fejlesztésére irányuló folyamatokat, mint például az újra feldolgozhatóságot a kellékanyagok olyan kialakítását, amely lehetővé teszi a komponensekre történő gyors és egyszerű szétválasztását a könnyű feldolgozhatósághoz. A zéró hulladék kibocsájtás koncepciót követve, a Konica Minolta folyamatosan törekszik arra, hogy minimalizálja termékeinek környezetre gyakorolt hatását, a teljes termék életciklus folyamán. Ilyen például, az újra felhasználható vagy feldolgozható csomagolóanyagok, melyek minimalizálják a hulladékok keletkezését minden egyes termék után. Kisebb csomagoló anyagok előállításával tovább csökkenthetők a szállítási és raktározási költségek is.

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK, ELŐNYÖK

Kiemelkedő tulajdonságok

 • ISO 15408EAL3 tanusítvány
 • Felhasználóbarát dizájn és működés
 • Környezettudatos felépítés és működés

Előnyök

 • Tanúsított biztonsági tulajdonságok.
 • Időmegtakarítást eredményez az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően, alacsony működési zaj mellett.
 • Segít a működési költségek alacsonyan tartásában

 

KIEGÉSZÍTŐK

Bizhub 552/652 kiegészítők

Kiegészítők bizhub 552/652

bizhub 552/652 55/65 lap/perc másolási, nyomtatási sebesség. Standard EmperonTM nyomtatásvezérlő, PCL6c, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatás, 2 GB memória. Papírkapacitás 500+500+1000+15000 lap és 150 lapos kézitálca. Papírméret A6-A3+, 1,2 m banner, 64-300 g/m2 súlyú papír. A 250 GB-os merevlemez és Gigabit Ethernet.

 • FS-527 Tűzős finisher 50 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 3 200 lap
 • PK-517 Lyukasztó egység 2 és 4 pontos lyukasztás
 • SD-509 Gerinctűző, hajtogató egység Kisfüzet készítéshez
 • JS-603 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása
 • FS-526 Tűzős fi nisher 50 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 3 200 lap
 • PK-516 Lyukasztó egység 2-4 pontos lyukasztás
 • SD-508 Gerinctűző, hajtogató egység Kisfüzet készítéshez
 • JS-602 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása
 • PI-505 Fedlap beszúró egység Borító beszúrás
 • ZU-606 Z-hajtogató egység Z-hajtás A4 és A3 méretben
 • OT-503 Kimeneti tálca Kimeneti tálca
 • LU-301 Nagykapacitású kazetta A4, 3 000 lap, 64-256 g/m2
 • LU-204 Nagykapacitású kazetta A4-A3+, 2 500 lap, 64-256 g/m2
 • AU-102 Biometrikus azonosító egység Ujj érhálózat azonosító rendszer (új)
 • AU-201 IC kártya azonosító egység IC kártyával történő azonosítás
 • IC-kártyaolvasó IC kártyaolvasó különböző kártyákhoz
 • SC-507 Biztonsági chip Másolatvédelem és jelszavas védelem
 • KH-101 Billentyűzettartó Billentyűzettartó
 • EK-604 Interfész egység USB csatlakozáshoz
 • EK-605 Interfész egység USB és Bluetooth csatlakozáshoz
 • MK-720 2. faxvonal beépítő egység Interfész egység a FK-502 faxegységhez
 • SA-502 Szkennelés gyorsító egység Szkennelés gyorsító egység
 • FK-502 Faxegység Super G3 fax
 • WT-506 Munkaasztal Azonosító egység elhelyezéséhez
 • LK-101v2 i-Option licensz Web böngésző
 • LK-102 i-Option licensz PDF csatolmány
 • LK-105 i-Option licensz Kereshető PDF
 • UK-203 i-Option memória Memóriabővítés az I-Option-hoz

FINISELÉSI OPCIÓK

Bizhub 552/652 finiselési opciók

 

Műszaki tulajdonságok

 

Másolás tulajdonságok

 • Másolási eljárás: Elektrosztatikus lézer másoló, indirekt képátíró szalagos tandem technológia
 • Festékező: Simitri HD R polimerizált festék
 • Másolási sebesség A4: (fekete-fehér)
  max. 55 lap/perc (bizhub 552)
  max. 65 lap/perc (bizhub 652)
 • Másolási sebesség A3: (fekete-fehér)
  max. 28 lap/perc (bizhub 552)
  max. 33 lap/perc (bizhub 652)
 • Automatikus duplex A4: (fekete-fehér)
  max. 55 lap/perc (bizhub 552)
  max. 65 lap/perc (bizhub 652)
 • Első másolat: (fekete-fehér)
  4,3 mp (bizhub 552)
  3,8 mp (bizhub 652)
 • Felfűtési idő: kevesebb, mint 30 mp
 • Másolási felbontás: 600 x 600 dpi
 • Féltónus: 256 szürkeárnyalat
 • Másolatszám: 1-9 999 megszakítási lehetőséggel
 • Eredeti formátum: A5-A3
 • Kicsinyítési-nagyítási arány: 25-400% (akár 0,1%-os lépésekben is), Autozoom
 • Másolási funkciók: kisfüzet, fedlap és lapbeszúrás, próba másolat, nyomtatási teszt beállítás, digital art, munka memória, poszter mód, képismétlés, összemásolás, bélyegzés, másolatvédelem


Nyomtatási tulajdonságok (opcionális)

 • Nyomtatási felbontás: 1 800 x 600 dpi
 • Processzor: MPC8533E @ 1GHz, 64 BIT
 • Emuláció:
  PCL 6 (PCL 5 + XLS 3.0)
  PostScript 3 (CSPI 3017),
  XPS
 • Meghajtók:
  Windows 2000/XP/XP64
  Windows Vista x 32/64
  Windows 7 x 32/64
  Windows DPWS Support
  Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64
  Machintosh 9.x/10.x,
  Unix, Linux, Citrix
 • Nyomtatási funkciók: direkt PCL nyomtatás, PS, TIFF, XPS, PDF és titkosított PDF fájlokból, Mixmedia és Mixplex Munkaprogram „Easy Set”, Összemásolás, vízjel, másolatvédelem


Szkennelési tulajdonságok

 • Szkennelési sebesség: Színes/Egyszínű: max. 78 lap/perc
 • Szkennelési felbontás: Max. 600 x 600 dpi
 • Szkennelési módok: Hálózati TWAIN szkennelés, e-mail címre szkennelés, (Scan toMe), FTP szkennelés, SMB szkennelés, (Scan to Home) Box-ba szkennelés, WebDAV szkennelés, DPWS szkennelés, USB szkennelés
 • Fájl formátumok: JPEG, TIFF, XPS, PDF, kompakt PDF, titkosított PDF, kereshető PDF (opció), kompakt XPS
 • Szkennelési címjegyzék: 2 100 (egyedüli + csoportos), LDAP szervertámogatás
 • Szkennelési funkciók: Jegyzet (szöveg/idő/dátum) PDF-ben max. 400 munkaprogram

Faxolási tulajdonságok

 • Fax standard: Super G3
 • Fax átviteli mód: Analóg, IP-fax, i-Fax, Színes i-Fax (RFC3949-C)
 • Fax felbontás: Max. 600 x 600 dpi (ultra finom)
 • Tömörítés: MH, MR, MMR, JBIG
 • Modem sebesség: Max. 33,6 kbps
 • Fax címek: 2 100 (egyedüli + csoportos)
 • Fax funkciók:
  Polling
  Időzített
  PC-Fax
  Bizalmas box-ba vétel,
  vétel e-mail-be, FTP, SMB,
  max. 400 munkaprogram

Felhasználói fiók

 • Felhasználó fiókok száma: max. 1 000
 • Max. raktározható dokumentumok száma:
  max. 3 000 dokumentum
  vagy 10 000 oldal
 • Fiókok típusa:
  Nyitott, személyes (jelszóval,
  azonosítással),
  Csoportos (azonosítással)
 • Rendszer fiókok típusa:
  Biztonsági nyomtatás, titkosított PDF,
  Fax továbbítás, Fax polling
 • Felhasználó fiók funkciók: Ismétlés, kombinálás, letöltés, küldés (email/FTP/SMB/Fax), fi ókból-fi ókba


Rendszer tulajdonságok

 • Rendszermemória: 2 048 MB
 • Merevlemez: 250 GB
 • Interfész:
  10/100/1000 Base-T Ethernet
  USB 2.0
 • Hálózati protokoll:
  TCP/IP (IPv4/IPv6)
  IPX/SPX
  NetBEUI
  AppleTalk (EtherTalk)
  SMB, LPD, IPP, SNMP, HTTP
 • Keret típusok: Ethernet 802.2, Ethernet 802.3, Ethernet II, Ethernet SNAP
 • Automatikus eredeti lapadagoló: Max. 100 lap, A6-A3, 35-210 g/m2
 • Papírméret: A6-A3, egyedi papírméret, banner papír 1200 x 297 mm
 • Papírsúly: 64-300 g/m2
 • Papírkapacitás: 3 650 lap Max. 6 650 lap
 • Kézitálca: 150 lap, A6-A3, 60-210 g/m2
 • 1+2 tálca: 500 lap, A5-A3+, 64-256 g/m2
 • 3. tálca: 1 500 lap, A4, 64-256 g/m2
 • 4. tálca: Kézitálca
  1 000 lap, A4, 64-256 g/m2
  150 lap, A6-A3+, egyéni méretek,
  banner 64-300 g/m2
 • Nagykapacitású kazetta: (opció) 3 000 lap, A4, 64-256g/m2
 • Nagykapacitású kazetta: (opció)
  2 000 lap, A4-A3+, 64-256g/m2
  Duplex egység: A5-A3+
  64-256 g/m2
 • Laprendezési módok (opciós): offszet, csoportosítás, eltolásos rendezés, tűzés, lyukasztás, lapbeszúrás, Z-hajtás, közép
  hajtás, levélhajtás, kiskönyv készítés
 • Kimeneti kapacitás:
  max. 3 200 lap (fi nisherrel)
  max. 250 lap (fi nisher nélkül)
 • Havi terhelhetőség:
  Ajánlott: 17 200 Max.: 150 000 (bizhub 552)
  Ajánlott: 25 600 Max.: 190 000 (bizhub 652)
 • Teljesítményigény:
  220-240 V /50/60Hz
  Max.: 2,0 kW (bizhub 552)
  Max.: 1,5 kW (bizhub 652)
 • Méretek: (szél. x mély. x mag.) 650 x 879 x 1 155 mm
 • Tömeg: kb. 206 kg

Rendszerbiztonsági tulajdonságok

 • Biztonság:
  ISO 15408 EAL3
  IP szűrés és port blokkolás
  SSL2, SSL3 és TSL 1.0 hálózati kommunikáció
  IPsec támogatás
  IEEE 802.1 x támogatás
  Felhasználó azonosítás
  Azonosítási log,
  Biztonsági nyomtatás
  Merevlemez felülírás (8 standard típus)
  Merevlemez adat titkosítás (AES 128)
  Memória adatok automatikus törlése
  Bizalmas fax továbbítás
  Felhasználó nyomtatási adat titkosítás
  Másolatvédelem (jelszó)
 • Költségfigyelés:
  1.000 felhasználói költséghely
  Active Directory támogatás (felhasználó név + jelszó + email + smb mappa)
  Felhasználói hozzáférés meghatározás
  Biometrikus hitelesítés (ujj érhálózat) (opciós)
  IC kártyaolvasó (opciós)
 • Szoftvercsomag:
  PageScope NetCare Device Manager
  PageScope Data Administrator
  PageScope Box Operator
  PageScope Direct Print
  Print Status Notifi er
  Log Management Utility
  Driver Packaging Utility

Az optimális teljesítmény és termelékenység elérése érdekében javasoljuk, hogy csak eredeti Konica Minolta kellékeket, alkatrészeket és papírt használjon.

Szerviz ajánlatot kérek Nyomtató drivert kérek Másoló bérlet ajánlatot kérek

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica