Szolgáltatások

Segítünk kiválasztani az ideális másoló-nyomtató eszközt

Azt pontosan tudja, mit szeretne nyomtatni, de arról fogalma sincs, milyen irodatechnikai eszközre lenne hozzá szüksége? A készülékek választéka igen széles: nyomtatók, fénymásolók, másoló-nyomtató eszközök, faxok, szkennerek, fekete-fehér, színes, tintasugaras, szublimációs nyomtatók, multifunkciós eszközök…    Újat, vagy felújítottat ?

Cégünk egyik legjelentősebb és az utóbbi években legsikeresebb ágazata a felújított készülékek értékesítése, bérbeadása és üzemeltetése. Ezek a készülékek kevés példányszámot futott, használt eszközök, melyek külföldről származnak, illetve olyan készülékek, melyek díjait nem fizették az előző tulajdonosaik. Egy új készülék árán, nagyságrendekkel komolyabb tudású-, teljesítményű-, kiépítésű újraforgalmazott készüléket vásárolhat. Ugyanez igaz akkor is, ha készüléket bérelne.

A készülékek egy teljes felújításon, karbantartáson esnek át, gyakorlatilag megkülönbözhetetlen állapotban vannak, egy új készülékekkel összehasonlítva. Az újraforgalomba hozott készülékekre cégünk garanciát vállal, mert ezek a készülékek ugyanolyan megbízhatósággal és paraméterekkel üzemelnek, mint gyári társaik mégis, töredék áron megvásárolhatóak.

A felújított készülékekbe fektetett bizalmat semmi sem tükrözi jobban annál, hogy ajánljuk melléjük az üzemeltetési szolgáltatásunkat, amiben korlátlan garanciát vállalunk ezekre a készülékekre, így teljesen kockázatmentessé válik megvásárlásuk, bérlésük.

 

Hiába profi egy gép, ha nem az ön igényeire tervezték

Ha nem ebben az iparágban tevékenykedik, természetes, ha nem mozog köztük otthonosan. Nem is kell, elég, ha egy hozzáértőre bízza mindezt, aki megtalálja a lehető legmegfelelőbb megoldást ön helyett. Eddig akárhány céget hívott fel, vagy kért ajánlatot, mindenhol azt a választ kapta, hogy az összes gép remek választás, és mindegyikkel jól jár ?

Nem csoda, ha így nem tud dönteni. Hiszen készíthet egy eszköz kiváló, fotóminőségű képeket, de ha ön szerződések stb. fénymásolásához keres eszközt akkor arra a célra nem lesz megfelelő, a magas önköltsége miatt.

Ha eszközt keres,  ajánlatot adunk az ideális berendezésre 

Igényei felmérése után ingyenesen összeállítunk önnek egy ajánlatot, és javaslatot teszünk arra, milyen eszközt érdemes vásárolnia vagy bérelnie. Olyasmire nem fogjuk rábeszélni, ami nem felel meg a szükségleteinek, hiszen így hiába lennénk gazdagabbak egy gép árával, veszítenénk egy potenciális visszatérő ügyfelet, aki hírünket viszi saját partnerei körében.

Tegyen egy próbát  

Az általunk ajánlott felújított eszközre költségmentes helyszíni próbát ajánlunk , hogy az eszköz tulajdonságai ténylegesen megismerhetőek legyenek.

Átvállaljuk a javítási költségek kockázatát 

Akár vásárol, akár bérel KONICAMINOLTA vagy KYOCERA másoló, nyomtató eszközt, annak szervizelését átalánydíjas formában is vállaljuk, így a szerviz kereséssel Önnek teendője nincs. Ha a gép meghibásodik, egyszerűen értesít minket, és mi a lehető leghamarabb orvosoljuk a problémát. Nem kell a szerelőre várnia, aki természetesen csak később ér rá, nem kell napokig várni, amíg beszerzi a szükséges cserealkatrészt vagy azzal szembesülnie, hogy a megjavított gép ismét azonnal elromlik, amint a „szakember” kilép az ajtón.

 Az üzemeltetési szerződés  előnyei 
  • A meghibásodások teljes anyagi kockázatát átvállaljuk
  • A másológép rendszeres karbantartásban részesül, így nem hibásodik meg a lehető legrosszabb pillanatban ha mégis akkor cseregépet biztosítunk
  • A fenntartási költség példányonkénti átalánydíj formájában könnyen előre kiszámítható, így tervezhet az alacsony fenntartási költséggel
  • Az átalánydíj a papíron és a kiszálláson kívül minden költséget tartalmaz, a festéktől a dobon át a váratlan meghibásodások teljes javítási- és anyagköltségig, nincsenek rejtett költségek vagy apró betűk
Spóroljon a segítségünkkel akár havi több tízezret 

Egy részletes felmérés során kiderülhet mennyire gazdaságos vagy nem a meglévő nyomtatófénymásoló parkjuk. Kérésére a felmérést ingyenesen elvégezzük, és attól  függően, hogy lehetne-e megtakarítást elérni vagy , a meglévő rendszer gazdaságosabb már nem is lehetne, gratulálunk, vagy amennyiben azt az eredményt kapjuk javaslatot teszünk, hogy az elérhető megtakarításhoz min kellene változtatni, és ha az beruházást igényel, akkor az mennyi idő alatt térül meg.

Ha nyomtató-másolót, szkennert, faxot vagy más multifunkciós irodatechnikai eszközt vásárolna vagy bérelne; illetve a meghibásodott gép azonnali javítására van szüksége, vegye fel velünk most a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön

A fentiek mellett fénymásológép festékek, kellékek forgalmazásával, lézernyomtató-kazetták  értékesítésével, illetve nagy tételben bérmásolással; bérnyomtatással is foglalkozunk. Spóroljon a segítségünkkel akár havi több tízezret az irodatechnikai eszközökön,  már akár holnaptól is !

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica