Bizhub C220/C280/C360

bizhub C220/C280/C360


A/3 színes nagyteljesítményű multifunkciós másoló, hálózati nyomtató szkenner, 
Bérleti díj:  9 500 Ft-tól
  bérlés bérlet és eladás
Sebesség:  20-28-36 lap/perc
Szervíz szolgáltatás: Szerződés és eseti javítás
Festék és kellékanyag ellátás  alacsony üzemeltetési költségek
elérhető példányszám 37 710; 67 266 pld
 fekete-fehér berendezések extra színes funkcióval

A bizhub C220/C280/C360 a Konica Minolta innovatív triumvirátusának tagjai, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a mindennapos dokumentumkezelés során az irodák és munkacsoportok számára legyen szó pénzügyi, logisztikai vagy egyéb más olyan területekről, ahol a munkák nagy részét fekete-fehérben nyomtatják.

Mint multifunkciós berendezések, másolásra, nyomtatásra, szkennelésre és faxolásra is egyaránt használhatók, rendkívül egyszerű kezelhetőséggel párosítva. Kompakt és stílusos kialakításuk révén a nem nagy helyet igénylő berendezések az iroda vonzó elemeként foglalnak helyet.
A bizhub C220/C280/C360 készülékek teljes mértékben megfelelnek a legutóbbi Energy Star és a német Blue Angel normáinak, mely elsősorban csendes működésüknek és rendkívül alacsony energiafogyasztásuknak köszönhető.
A multifunkciós készülékek komplett irodai szolgáltatást nyújtanak, a legújabb technológiákat alkalmazva, kiváló minőséget garantálnak fekete-fehérben és színesben egyaránt, mindamellett, gazdaságosan üzemeltethetők!

bizhub C220/C280/C360 - Innovatív triumvirátus

 

A bizhub C220/C280/C360 a Konica Minolta innovatív triumvirátusának tagjai, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a mindennapos dokumentumkezelés során az irodák és munkacsoportok számára legyen szó pénzügyi, logisztikai vagy egyéb más olyan területekről, ahol a munkák nagy részét fekete-fehérben nyomtatják.

 • Mint multifunkciós berendezések, másolásra, nyomtatásra, szkennelésre és faxolásra is egyaránt használhatók, rendkívül egyszerű kezelhetőséggel párosítva. Kompakt és stílusos kialakításuk révén a nem nagy helyet igénylő berendezések az iroda vonzó elemeként foglalnak helyet.

 • A bizhub C220/C280/C360 készülékek teljes mértékben megfelelnek a legutóbbi Energy Star és a német Blue Angel normáinak, mely elsősorban csendes működésüknek és rendkívül alacsony energiafogyasztásuknak köszönhető.

 • A multifunkciós készülékek komplett irodai szolgáltatást nyújtanak, a legújabb technológiákat alkalmazva, kiváló minőséget garantálnak fekete-fehérben és színesben egyaránt, mindamellett, gazdaságosan üzemeltethetők!

FUNKCIÓK

bizhub C220/C280/C360 funkciók


Innováció, gazdaságosság és egyszerűség

 • Továbbfejlesztett technológia
  A Konica Minolta saját ARDS (Auto Refining Developing System) rendszerének köszönhetően, az új multifunkciós készülékek állandó jelleggel biztosítják a fekete-fehér stabil képminőséget. A
  technológiai újítás révén folyamatosan frissen tartható a developer, az új toner alkotóelemek bizonyos mennyiségű, fokozatos hozzáadásával. Ezáltal nemcsak a minőség garantált, hanem a
  kellékanyagok élettartama is növekszik. Mindez azt eredményezi, hogy a fekete-fehér dokumentumok előállításának költsége azonos lesz a fekete-fehér gépekével.

 • Felhasználóazonosítás és költségkontroll
  A bizhub C220/C280/C360 átfogó felhasználói és hozzáférési tulajdonságainak köszönhetően, egyszerűen beállíthatók a színes oldalak tiltása vagy éppen a fekete-fehér oldalak másolásának és nyomtatásának korlátozása és szabályozása minden egyes felhasználóra nézve.

  A felhasználói hozzáférések és funkció korlátozások szétosztása egy standard jelszavas azonosítással kezdődik, mely által érvénybe lépnek a korlátozások és hozzáférések az autentikált felhasználókra nézve. Maximum 1 000 felhasználóhely (költséghely) hozható létre kényelmesen az Active Directory támogatásával, melyhez specifikus korlátokat és jogokrendelhetők.

  A fokozott kényelem érdekében az azonosítás történhet az opciós biometrikus (ujjérhálózat) vagy IC kártya azonosítása révén. A költséghelyek figyelése révén minden egyes felhasználóra
  vagy részlegre kimutathatók a havi dokumentum előállítási költségek.

  E funkció által részletes információk nyerhetők a berendezések használatáról, mellyel fokozatosan nyomon követhetők és kontroll alatt tarthatók a költségek.

 • Rendkívül egyszerű kezelhetőség:
  A bizhub C220/C280/C360 multifunkciós készülékekkel egyszerűen és kényelmesen végezhetőek a mindennapi dokumentum előállítási folyamatok. A felhasználóbarát színes érintőképernyős kijelző nemcsak dönthető, hanem forgatható is. A nyomtatási előnézet funkció és a miniatűrök által lehetőség van a nyomtatás előtti ellenőrzésre, ezzel is csökkentve a hibázási lehetőségeket. A kijelző logikus felépítésének, az animációs help funkciónak valamint az opciós billentyűzetnek köszönhetően egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a berendezések kezelése. Mindezen felül az egyszerű kezelhetőséget fokozza az egyedi nyomtatási kezelői felület kialakítása: a MyTab funkcióval egyénre szabható, valamint kiválaszthatóak a leggyakrabban használt funkciók egyetlen felületre.


KONFIGURÁCIÓ

bizhub C220/C280/C360 konfigurációk

Széleskörű funkcionalitás

 • Termelékenység
  A bizhub C220/C280/C360 termelékeny berendezések. Mindegyik készülék Emperon nyomtatásvezérlővel van felszerelve, 1 GHz processzorral (667 MHz a bizhub C220 esetén), 2 GB standard memóriával, 250 GB merevlemezzel, valamint támogatják a PDF 1.7 nyelvet, és a továbbfejlesztett PostScript nyomtatási nyelv révén kiváló minőségű nyomatok készíthetők. Szintén az Emperon nyomtatásvezérlőnek tulajdonítható, hogy a berendezések hálózati integrációja problémamentesen és egyszerűen történik, ezáltal lehetővé téve számos felhasználónak a gyors nyomtatást.

  Ezek az eszközök a másolási és nyomtatási funkciók és alkalmazások széles választékát kínálják annak érdekében, hogy könnyebbé tegyék mind a standard, mind a komplex dokumentumok nyomtatását, mint például a vízjel, az összemásolás vagy éppen az N-up alkalmazását. Duplex nyomtatás vagy másolás beállításával pedig tovább csökkenthetők a költségek a kevesebb papír felhasználása által. Auto Colour kiválasztásával elkerülhető a felesleges színes nyomtatások és másolások, ahol fekete-fehér teljesen elegendő. Ezekkel a kiemelkedő tulajdonságokkal mindhárom készülék ideális olyan irodai környezetben, ahol legfőképp még mindig a fekete-fehérben nyomtatnak, és a színes alkalmazás kisebb gyakorisággal fordul elő. Mindamellett az új berendezésekkel egyszerűen és gyorsan elvégezhetőek a nagyobb színes nyomtatási munkák.

 • Hatékony szkennelés és faxolás
  Az új berendezések kiváló szkennelési tulajdonságokkal rendelkeznek, mellyel az információk megosztása nemcsak egyszerűvé de gyorssá (max. 70 kép/perc) is válik. A készülékekkel lehet email címre, FTP-re, SMB-re vagy éppen felhasználói fiókba is egyaránt szkennelni. A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, kompakt PDF, XPS, kompakt XPS, valamint a TIFF és a JPG.

  Továbbá flexibilis megoldásként hozható fel, az USB pendrivera történő direkt szkennelés, mellyel idő spórólható meg, nincs szükség arra, hogy a PC-hez visszamenjünk. A felhasználói azonosítással kombinálva, elérhetővé válik, a scan to Me és a Scan to Home funkció, melyek biztosítják, hogy a szkennelt anyag kizárólag a saját email címre vagy a regisztrált PC mappába kerüljön a lehető leggyorsabb módon.

  Opciós újdonságként hozható fel az új készülék OCR (karakterfelismerés) képessége, mellyel kereshető PDF-k készíthetők. Ezáltal lehetővé téve a felhasználónak a dokumentumok gyors és
  kényelmes megtalálását.

 • Kiemelkedő box tulajdonságok
  A Konica Minolta egyedi felhasználó fiókjaival lehetővé válik a dokumentumok és információk hatékony tárolása és kezelése a merevlemezen, ezáltal megkönnyítve a szkennelt, másolt, nyomtatott vagy faxolt anyagok megosztását, és a hozzáférést a dokumentumokhoz. Max. 1 000 felhasználói fiók hozható létre, melyekhez felhasználói jogok rendelhetők, ezáltal megkülönböztetve a publikus a csoportos és a személyes mappákat.

 • Teljeskörű védelem
  A standard Konica Minolta biztonsági funkciókon felül, a bizhub C220/C280/C360 számos új megoldást kínálják, melyek mindannyian szerepet játszottak az ISO 15408 EAL előírásoknak történő megfelelésében. A kliens autentikációval, (az IEEE 802.1x) biztosított a biztonságos hálózathoz történő csatlakozás. A jogosulatlan másolások ellen több biztonsági alternatívát is kínálnak az új készülékek. A Copy Guard funkcióval készített nyomtatokról nem készíthető másolat, ha az MFP érzékeli a speciális védelmi mintát. A Password Copy funció kiválasztásával pedig a nyomat akkor másolható, ha a helyes jelszó beütésre kerül.

 • Proaktív távfelügyelelti rendszer
  A CSRC távfelügyeleti rendszerünkkel biztosítjuk, hogy az eszközök mindig rendeltetésszerűen és megbízhatóan működjenek, ezáltal elérve a folyamatos rendelkezésre állást. A rendszer segítségével napi 24 órás készenlétnek köszönhetően, mindig pontos diagnózist kapunk a gép állapotáról. Az automatikus toner rendelésnek köszönhetően nem fordul elő, hogy berendezése üres tonerrel álljon, mivel a rendszernek köszönhetően előre értesülünk az aktuális állapotról. Mindezen felül a berendezés képes saját magának megrendelni az automatikus javítást és karbantartást. Bejelentés esetén egyedülálló mobiltechnikusi rendszerünknek köszönhetően pedig a legközelebbi szakképzett technikusunk megy ki Önhöz, így biztosíva a leghamarabb történő kiszállást, ezzel is csökkentve a leállási időt. Utoljára de nem utolsó sorban pedig nincs szüksége a számláló állás leolvasására sem, a rendszer megteszi Ön helyett. Összességében a CSRC-vel nemcsak a berendezések megbízhatósága növekszik, hanem biztosítjuk a nyomtatás folyamatosságát és mentesitjük az adminisztrációs feladatok alól.

Média rugalmasság és finiselési megoldások

 • bizhub C220/C280/C360 megoldásokRugalmas papírkezelés
  A bizhub C220/C280/C360 kiváló média kezelési tulajdonságokkal rendelkezik. Max. A3+ és egyedi méretű papírokat képesek kezelni. A papírtálcákból max. 256 g/m2 súlyú médiák használhatók, míg a kézitálca 271 g/m2 súlyú papírok, valamint speciális médiák mint például a címkék és borítékok fogadására és kezelésére is alkalmas. A standard papírkapacitás 1 150 lap, amely max. 3 650 lapra bővíthető. A kézitálcába a fent említett papírokon kívül max. 1,2 m hosszúságú banner papírok is, melyek révén könnyebben átláthatóak a tervezési folyamatok, projekt ütemezési tervek és számítások vagy, például a szabadságok kezelésére is kiváló megoldást jelent a reklámcsík.

 • Vonzó finiselési megoldások
  Az új berendezések az irodai és ügyféligényeknek megfelelően egyénre szabhatóak, számos lehetőség áll rendelkezésre a finiselési műveletek elvégzésére, melyhez három finiselési eszközt kínál a Konica Minolta az új berendezésekhez: álló (floor-type) moduláris finisert, kompakt teljesen beépített finisert és munkaszeparátort.

  A álló (floor-type) finiser kimeneti papírkapacitása 3 200 lap, és moduláris kialakításának köszönhetően számos befejezési művelet Média rugalmasság és finiselési megoldások elvégezhető. A többpozíciós tűzésen kívül lyukasztó egységgel felszerelhető a kimeneti eszközhöz. A kisfüzetkészítés, mint funkció lehetővé teszi gerinctűzött és hajtogatott brosúrák, prospektusok (max. 60 oldal) automatizálását és készítését.

  Költségbarát finiselés alternatívát is ajánl a Konica Minolta az új berendezésekhez, mégpedig a kisebb, teljesen beépített tűzős finisert. Valamint elérhető a munkák elkülönítésére szolgáló munkaszeparátor is.

Környezetbarát készülékek

 • Alacsony TEC értékek
  A bizhub C220/C280/C360 az osztályán belül az egyik legjobb TEC értékekkel rendelkeznek. A TEC érték megmutatja, hogy egy kiválasztott elektromos készülék egy hét alatt mennyi elektromos áramot fogyaszt átlagos irodai környezetet, használatot figyelembe véve. Az új rendszerek energiatakarékos üzemmódba gyorsabban térnek át valamint kevesebb energiát fogyasztanak alvó módban, mint az előző modellek. Ezen tulajdonságok révén nemcsak környezetbarátnak mondhatóak ezek a berendezések , hanem segítséget nyújtanak az üzemeltetési költségek csökkentésében. Mindegyik modell megfelelt az Energy Star és a német Blue Angel előírásainak.

 • Környezetbarát Simitri®HD toner
  Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhető. A Simitri® HD polimerizált toner alacsony hőmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri® HD toner polimerizálási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonerek előállítása. Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkel a Simitri® HD polimerizált tonerrel kiváló minőségű nyomatok érhetők el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat-illetve színtartósság. Mindez környezetbarát módon.

 • Extra csendes működés
  A bizhub C220/C280/C360 csendes működésének köszönhetően a munkavégzés egyaránt kényelmes a gépek közelében. Számos gépeken elvégzett technikai fejlesztés, mely arra irányult, hogy megszüntesse vagy csökkentse a kellemetlen zajokat, nagymértékben lecsökkentette a működéssel járó zajokat és optimalizálta a rendszerek teljes zajkibocsájtását. Mindez azt eredményezi, hogy az új berendezések a kategória legcsendesebb berendezései közé tartoznak.

 • Környezetbarát dizájn
  Az ISO 14001 környezetvédelmi előírásoknak történő megfelelésével a Konica Minolta támogatja a környezetbarát termékek fejlesztésére irányuló folyamatokat, mint például az újra feldolgozható anyagok használatát bárhol, ahol lehetséges, valamint a kellékanyagok kialakítását, amely lehetővé teszi a komponensekre történő gyors és egyszerű szétválasztását a könnyű feldolgozhatósághoz. A bizhub C220/C280/C360 esetében új festékezőket alkalmazunk, azért, hogy a feldolgozása egyszerűbb és kényelmesebb legyen.

  A zéró hulladék kibocsájtás koncepciót követve, a Konica Minolta folyamatosan törekszik arra, hogy minimalizálja termékeinek környezetre gyakorolt hatását, hatékony környezetvédelmi megoldásaival a teljes termék életciklus folyamán. Ilyen például, az újra felhasználható vagy feldolgozható csomagolóanyagok, melyek minimalizálják a hulladékok keletkezését minden egyes termék után. Kisebb csomagoló anyagok előállításával tovább csökkenthetők a szállítási és raktározási költségek is.

Sokoldalú kiegészítők, testreszabott megoldások

KIEGÉSZÍTŐK

bizhub C220/C280/C360 kiegészítők

Leírás

bizhub C220/C280/C360 22/28/36 lap/perc másolási, nyomtatási sebesség. Standard EmperonTM nyomtatásvezérlő, PCL6c, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatás. Papírkapacitás 500+500 lap és
150 lapos kézitálca. Papírméret A6-A3+, 1,2 m bannerpapír és 64-271 g/m2 súlyú papír. 2 GB memória, 250 GB merevlemez és standard 1 GB Ethernet.

 • DF-617 Automatikus eredeti lapadagoló Automatikus lapadagolás max. 100 lapig
 • OC-509 Eredeti tető Tető az automatikus eredeti lapadagoló helyett
 • FS-527 Tűzős finisher 50 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 3 200 lap
 • PK-517 Lyukasztó egység 4 pontos lyukasztás
 • JS-603 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása FS-527-hez
 • SD-509 Gerinctűző, hajtogató egység Kisfüzet készítéshez
 • FS-529 Beépíthető finisher 50 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 300 lap
 • JS-505 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása
 • PC-107 1 x Papírkazetta A5-A3, 1 x 500 lap, 64-256 g/m2
 • PC-207 2 x Papírkazetta A5-A3, 2 x 500 lap, 64-256 g/m2
 • PC-407 Nagykapacitású papírkazetta A4, 2 500 lap, 64-256 g/m2
 • DK-507 Gépasztal Papíttároláshoz stb.
 • BT-C1 Banner tálca Többoldalas banner nyomtatáshoz
 • VI-505 Interfész egység Fiery nyomtatásvezérlő és interfész kártya
 • IC-412 Fiery nyomtatás vezérlő egység Professzionális színes nyomtatásvezérlő (bizhub C280/C360)
 • AU-101 Biometrikus azonosító egység Ujj érhálózat azonosító rendszer
 • AU-102 Biometrikus azonosító egység Ujj érhálózat azonosító rendszer (új)
 • AU-201 IC kártya azonosító egység IC kártyaval történő azonosítás
 • KH-101 Billentyűzettartó Billentyűzettartó
 • EK-604 Interfész egység USB csatlakozáshoz
 • EK-605 Interfész egység USB és Bluetooth csatlakozáshoz
 • MK-720 2. faxvonal beépítő egység Interfész egység a FK-502 faxegységhez
 • FK-502 Faxegység Super G3 fax
 • WT-506 Munkaasztal Azonosító egység elhelyezéséhez
 • LK-101v2 i-Option licensz Webböngésző
 • LK-102 i-Option licensz PDF enchancement
 • LK-105 i-Option licensz Kereshető PDF
 • UK-203 i-Option memória Memóriabővítés az I-Option-hoz
 • SC-507 Biztonsági chip Copy Guard és jelszavas védelem

FINISELÉSI OPCIÓK

bizhub C220/C280/C360 finiselési opciók


Műszaki tulajdonságok

MÁSOLÁSI TULAJDONSÁGOK

 • Másolási eljárás: Elektrosztatikus lézer másoló, indirekt képátíró szalagos tandem technológia
 • Festékező: Simitri HD® polimerizált festék
 • Másolási sebesség A4: (egyszínű/színes)
  max. 22/22 lap/perc (bizhub C220)
  max. 28/28 lap/perc (bizhub C280)
  max. 36/36 lap/perc (bizhub C360)
 • Másolási sebesség A3: (egyszínű/színes)
  max. 12/12 lap/perc (bizhub C220)
  max. 17/17 lap/perc (bizhub C280)
  max. 17/17 lap/perc (bizhub C360)
 • Első másolat: (egyszínű/színes)
  7,5 mp / 11,0 mp (bizhub C220)
  5,8 mp / 7,7 mp (bizhub C280)
  5,8 mp / 7,7 mp (bizhub C360)
 • Felfűtési idő: kevesebb, mint 45 mp*
 • Másolási felbontás: 600 x 600 dpi
 • Féltónus: 256 árnyalat
 • Másolatszám: 1-9 999 megszakítási lehetőséggel
 • Eredeti formátum: A5-A3
 • Kicsinyítési-nagyítási arány: 25-400% (akár 0,1%-os lépésekben is), Autozoom
 • Másolási funkciók:
  kisfüzet, fedlap és lapbeszúrás, próba másolat, nyomtatási teszt beállítás, digital art, munka visszahívás, munka memória, posztermód, összemásolás, bélyegzés, másolatvédelem, személyi azonosító kártya másolás

NYOMTATÁSI TULAJDONSÁGOK

 • Nyomtatási felbontás: 1 800 x 600 dpi
 • Processzor:
  Power PC MC8533@ 1GHz, (C2380/C360)
  Power PC MC8533@ 667 MHz, (C220) 32 BIT
 • Emuláció: PCL 6c (PCL5c + XL 3.0), PostScript 3
 • Meghajtók:
  Windows 2000/XP/XP64
  Windows Vista 32/64
  Windows Vista DPWS Support
  Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64
  Machintosh 9.x/10.x,
  Unix, Linux, Citrix
 • Nyomtatási funkciók:
  direkt PCL nyomtatás, PS, TIFF, XPS, PDF és titkosított
  PDF fájlokból
  Mixmedia és Mixplex
  Munka program „Easy Set”
  Összemásolás, vízjel, másolatvédelem

SZKENNELÉSI TULAJDONSÁGOK

 • Szkennelési sebesség:
  Színes/Egyszínű: max. 70 lap/perc (300 dpi)
  Színes/Egyszínű: max. 40 lap/perc (600 dpi)
 • Szkennelési felbontás: Max. 600 x 600 dpi
  Szkennelési módok:
  Hálózati TWAIN szkennelés,
  e-mail címre szkennelés, (Scan to Me),
  FTP szkennelés,
  SMB szkennelés, (Scan to Home)
  Box-ba szkennelés,
  WebDAV szkennelés,
  DPWS szkennelés,
  USB szkennelés
 • Fájl formátumok: JPEG, TIFF, XPS, PDF, Kompakt PDF, titkosított PDF, Kompakt XPS
 • Szkennelési címjegyzék:
  2 100 (egyedüli + csoportos),
  LDAP szerver támogatás
 • Szkennelési funkciók: Jegyzet (szöveg/idő/dátum) PDF-ben max. 400 munkaprogram

FAX TULAJDONSÁGOK (OPCIÓ)

 • Fax. Standard: Super G3
 • Fax átviteli mód:
  Analóg,
  i-Fax,
  színes i-Fax (RFC3949-C),
  IP-fax,
  SIP-fax
 • Fax felbontás: Max. 600 x 600 dpi (ultra finom)
 • Kódolás: MH, MR, MMR, JBIG
 • Modem sebesség: Max. 33,6 kbps
 • Fax címek: 2 100 (egyedüli + csoportos)
 • Fax funkciók:
  Polling
  Időzített
  Pc-Fax
  Bizalmas box-ba vétel,
  vétel e-mail-be, FTP, SMB,
  max. 400 munkaprogram

RENDSZERADATOK

 • Rendszermemória: 2 048 MB
 • Merevlemez: 250 GB
 • Interfész: 10/100/1000 Base-T Ethernet USB 2.0
 • Hálózati protokoll:
  TCP/IP (IPv4/IPv6)
  IPX/SPX
  NetBEUI
  AppleTalk (EtherTalk)
  SMB
  LPD
  IPP
  SNMP
  HTTP
 • Opciós automatikus eredeti lapadagoló: Max. 100 lap, A6-A3, 35-210 g/m2
 • Papírméret:
  A6-A3+,
  Reklámcsík max. 1 200 x 297 mm
 • Papírsúly: 64-271 g/m2
 • Papírkapacitás:
  1 150 lap
  Max. 3 650 lap
 • Kézitálca:
  150 lap
  A6-A3+
  64-271 g/m2
 • Papírkimenet:
  Max.: 250 lap (finisher nélkül)
  Max. 3 200 lap (finiserrel)
 • Duplex egység:
  A5-A3 kifutó
  60-256 g/m2
 • Laprendezési módok (opciós):
  offszet,
  csoportosítás,
  eltolásos rendezés,
  tűzés,
  lyukasztás,
  közép hajtás,
  kiskönyv készítés
 • Havi terhelhetőség:
  Ajánlott / Max.: 25 000 / 35 000 (bizhub C220)
  Ajánlott / Max.: 30 000 / 45 000 (bizhub C280)
  Ajánlott / Max.: 40 000 / 60 000 (bizhub C360)
 • Teljesítményigény:
  220-240 V /50/60Hz
  Max.: 1,5 kW
 • Méretek: 643 x 842 x 770 mm
 • Tömeg: kb. 98 kg

RENDSZER JELLEMZŐK

 • Biztonsági tanusítvány: ISO 15408 EAL3
  Költségfigyelés:
  1.000 felhasználói költséghely
  Active Directory támogatás (felhasználó név + jelszó)
  Felhasználói hozzáférés meghatározás
  Biometrikus hitelesítés (ujj érhálozat) (opciós)
  IC kártyaolvasó (opciós)
 • Szoftvercsomag:
  PageScope NetCare Device Manager
  PageScope Data Administrator
  PageScope Box Operator
  PageScope Direct Print
  Print Status Notifier
  Log Management Utility
  Driver Packaging Utility

A feltüntetett adatok A4 papírméretre és 80g/m2 papírsúlyra vonatkoznak
Az optimális teljesítmény és termelékenység elérése érdekében javasoljuk, hogy csak eredeti Konica Minolta kellékeket, alkatrészeket és papírt használjon

 

Szerviz ajánlatot kérek Nyomtató drivert kérek Színes másoló bérlet ajánlatot kérek

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica