Bizhub C452/C552/C652

Bizhub C452/C552/C652/

A/3 nagyteljesítményű másoló, hálózati nyomtató szkenner bérlés és eladás
Nyomtatódriver:  Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8,
  OSX, Linux
sebesség 45-55-65 lap/perc 
Üzemeltetés: Szerződés, Eseti javítás
Festék és kellékanyag ellátás  alacsony üzemeltetési költség 

A meggyőző InfoLine dizájn sokkal több, mint aminek látszik A bizhub C452/C552/C652 billenthető és forgatható színes érintőképernyős kezelőpanelének használata rendkívül kényelmes és egyszerű. Megnövelt színes előnézetek és miniatűrök révén lehetőség van a nyomtatásra szánt dokumentumok ellenőrzésére, mielőtt nyomtatásra kerülnének, így a hibák kiküszöbölhetők. A kijelző logikus felépítése, az animációs segítség, valamint az opciós billentyűzet mind az egyszerű kezelhetőséget szolgálják.

A multifunkciós készülékek komplett irodai szolgáltatást nyújtanak, a legújabb technológiákat alkalmazva, kiváló minőséget garantálnak fekete-fehérben és színesben egyaránt, mindamellett, hogy gazdaságosan üzemeltethetőek!

bizhub C452/C552/C652/- Egyszerűen meggyőzőek

Meggyőző értékek

A legújabb technológiával rendelkező Konica Minolta bizhub C452/C552/C652/ készülékek kitűnő megjelenésükkel, abszolút megbízhatóságukkal, további számos kiemelkedő tulajdonságaikkal hívják fel magukra a figyelmet.

 • A meggyőző teljesítmény, ami manapság kulcsfontosságú tényezőnek számít, a bizhub C452/C552/C652/ készülék egyik erőssége a sok közül:
  • 1 GHz CPU - gyorsabb feldolgozási sebesség
  • 2 GB DDR2 memória - az egyik leggyorsabb és legfejlettebb memóriatípus
  • 250 GB S-ATA2 HDD - a nagy tárhely biztosítása gyorsasággal párosítva

 • A meggyőző InfoLine dizájn sokkal több, mint aminek látszik A bizhub C452/C552/C652 billenthető és forgatható színes érintőképernyős kezelőpanelének használata rendkívül kényelmes és egyszerű. Megnövelt színes előnézetek és miniatűrök révén lehetőség van a nyomtatásra szánt dokumentumok ellenőrzésére, mielőtt nyomtatásra kerülnének, így a hibák kiküszöbölhetők. A kijelző logikus felépítése, az animációs segítség, valamint az opciós billentyűzet mind az egyszerű kezelhetőséget szolgálják.

 • A multifunkciós készülékek komplett irodai szolgáltatást nyújtanak, a legújabb technológiákat alkalmazva, kiváló minőséget garantálnak fekete-fehérben és színesben egyaránt, mindamellett, hogy gazdaságosan üzemeltethetőek!

 • Az Emperon nyomtatásvezérlőnek, a standard Gigabit Ethernetnek és az opciós XPS-nek, az adminisztrációt elősegítő PageScope szoftveres megoldásoknak köszönhetően a bizhub C35P a legtöbb Windows, Machintos, és Linux rendszerrel kompatibilis.

 

FUNKCIÓK

bizhub C452/C552/C652 funkciók


Technológia és minőség, abszolút meggyőzőek

 • Továbbfejlesztett Emperon TM nyomtatásvezérlő
  A Konica Minolta által fejlesztett kontroller révén a bizhub C452/C552/C652/ hálózati környezetbe történő integrációjuk igazán egyszerű. A PCL mellett a PS nyomtatási nyelveket is alapként támogatják, valamint PDF 1,7 verziót is. Mindezen felül számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek a fokozott minőséget garantálják (Auto-trapping, black overprint). A PPML (Personalized Print Markup Language) nyomtatási nyelvnek köszönhetően pedig az Emperon nyomtatásvezérlő magasabb nyomtatási teljesítményt és eredményt garantál a változó adatnyomtatás révén, mellyel egyszerűen és gyorsan készíthetőek el a megszemélyesített DM levelek és marketing anyagok. A nyomtató driver új funkciójával a kezelhetőség is egyszerűbbé vált, ugyanis a My Tab által egyénre szabható a felület.

 • Környezetbarát Simitri® HD toner
  Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkel a Simitri HD R polimerizált tonerrel kiváló minőségű nyomatok érhetők el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat- és színtartósság. Mindez környezetbarát módon, ugyanis az egyedülálló fi xálási technológiának köszönhetően a berendezéseknek alacsony az energiafogyasztása. Mindemellett a tonereknek nagyobb a kapacitásuk, és a használatuk is gazdaságosabb az alacsonyabb tonerfogyasztás révén.

 • Környezettudatosság
  A bizhub C452/C552/C652 megfeleltek az EnergyStar, a Blue Angel, a WEEE és a RoHS előírásainak. Hangsúlyozandó, hogy saját kategóriájukban a legalacsonyabb fogyasztású termékek közé sorolandók.

  A saját fejlesztésű Simitri® HD polimerizált tonernek köszönhetően a fi xálás alacsony hőmérsékleten történik, amelynek eredménye a kevesebb energiafogyasztás. Mindezáltal a felmelegedési idő lecsökkenhet akár 45 mp-re is.

  Az ISO 14001 környezetvédelmi előírásoknak eleget téve, a Konica Minolta támogatja a környezetbarát termékek fejlesztésére irányuló folyamatokat, valamint elkötelezett híve a zéró hulladék kibocsájtás koncepciónak. A Konica Minolta fokozatosan törekszik arra, hogy minimalizálja termékeinek környezetre gyakorolt hatását hatékony környezetvédelmi megoldásaival a teljes termék életciklus folyamán.

KONFIGURÁCIÓ

bizhub C452/C552/C652 konfigurációk


Teljes multifunkcionalitás, meggyőző sokoldalúság

 • Egyszerű kezelhetőség
  A bizhub C452/C552/C652 multifunkciós készülékekkel egyszerűen és kényelmesen végezhetőek a mindennapi dokumentumelőállítási folyamatok. A felhasználóbarát színes érintőképernyős kijelző nemcsak dönthető, hanem forgatható is. A nyomtatási színes előnézet funkció és a miniatűrök által lehetőség van nyomtatás előtti ellenőrzésre, ezzel is csökkentve a hibázási lehetőségeket. A kijelző logikus felépítésének, az animációs help funkcióinak, valamint az opciós billentyűzetnek köszönhetően egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a berendezések kezelése.

 • Kiváló nyomtatás, másolás
  Mint produktív multifunkciós eszközök a bizhub C452/C552/C652 készülékek fokozott multifunkcionalitást kínálnak a legjobb teljesítmény elérése érdekében és a dokumentumok teljesen automatizált előállítására helyezik a hangsúlyt. Ezek a rendszerek nagy benyomást keltenek sokoldalúságukkal. Színesben, de ugyanúgy fekete-fehérben is a rugalmasság és a gazdaságosság jellemzi az eszközöket.

 • Kiemelkedő box tulajdonságok
  A Konica Minolta egyedi felhasználó fiókjaival lehetővé válik a dokumentumok és információk hatékonytárolása és kezelése a merevlemezen, ezáltal megkönnyítve a szkennelt, másolt, nyomtatott vagy faxolt anyagok megosztását, és a hozzáférést a dokumentumokhoz. Max. 1 000 felhasználói fi ók hozható létre, melyekhez felhasználói jogok rendelhetők, ezáltal megkülönböztetve a publikus, a csoportos és a személyes mappákat. Extra kényelmi szolgáltatást nyújt a felhasználói fi ókból USB pendrive-ra történő dokumentum másolása és vice versa.

 • Rendkívül gyors szkennelés és faxolás
  A készülékek szkennelési sebessége 78 lap/perc. Lehetséges standardként az email címre, FTP-re, SMBre, felhasználói fi ókba szkennelni. Továbbá fl exibilis megoldásként hozható fel, az USB pendrive-ra történő direkt szkennelés, mellyel idő spórolható meg, nincs szükség arra, hogy a PC-hez visszamenjünk.

  A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, XPS, TIFF és JPG, valamint a kompakt PDF és XPS, amelyekkel kisebb fi leméretben szkennelhetők a dokumentumok, ezzel könnyebbé és gyorsabbá téve a szkennelési kommunikációs folyamatot.

  Felhasználó azonosítással kombinálva, beállítható a „Scan to Me” és a „Scan to Home” funkciók, melyek célja, hogy felgyorsítsák a saját email címre vagy a saját munkafi ókba a szkennelési folyamatot. Továbbá az adminisztrátor beállíthatja, hogy a felhasználó kiknek küldhet szkennelt anyagot.

  Amennyiben faxolásra van szükség, a bizhub C452/C552/C652 készülékek számos megoldást kínálnak, analóg és digitális eljárásokat egyaránt, ide sorolva az Internet Fax-ot és az IP (Intranet) Fax-ot is, mely színesben is végezhető.

 • Széleskörű papírkezelés
  Teljeskörű rugalmasság jellemzi az új eszközöket. A maximális papírkapacitásuk 6 650 lap, amely eleget tesz a nagy volumenű munkákat végző irodák igényeinek. Papírkezelési tartományuk A6-tól az A3+-ig terjednek, a vékony papírtól kezdve a 300 g/m2 súlyú papírokig. Egyedi tulajdonságuk a max. 1,2 m hosszú banner papírok alkalmazása.

 • bizhub C452/ C552/C652/C652DS funkciókProfesszionális finiselés
  Az új berendezések az irodai és ügyfél igényeknek megfelelően egyénre szabhatóak, számos lehetőség áll rendelkezésre a finiselési műveletek elvégzésére. A bizhub C552/C652 készülékek tűzős hajtogatós finiserének egyik kiemelkedő tulajdonsága, a nagy mennyiségű kisfüzet készítés. A finiser levélhajtogatási funkciójának köszönhetően rengeteg idő spórolható meg a számlák, DM levelek automatikus hajtogatásával. A befejezési műveletek sokaságába beletartozik a max. 100 lapos tűzés, a 2 és 4 pontos lyukasztás is. Az opciós fedlap beszúró egység az előre kinyomtatott lapok beszúrására szolgál, de elérhető még a Z-hajtogatás funkció is.

  A bizhub C452-höz különálló fi niser csatlakoztatható, melyet a moduláris felépítés és az ezzel járó rugalmasság jellemeznek. Az egyéb riportok, dokumentációk többpozíciós tűzésén felül, 2 és 4 pontos lyukasztás is végezhető a berendezéssel az opciós lyukasztó egység révén. A kisfüzetkészítés, mint funkció lehetővé teszi gerinctűzőtt és hajtogatott brosúrák, prospektusok (max. 60 oldal) automatikus készítését.

Abszolút biztonságban

A standard Konica Minolta biztonsági funkciókon felül, a bizhub C452/C552/C652 készülékek számos új megoldást kínálnak, melyek mindannyian szerepet játszottak az ISO 15408 EAL3 előírásoknak történő megfelelésükben.

 • A kliens autentikációval, az IEEE802.1x révén a berendezések biztonságosan hálózatba köthetők. A biztonságos hálózati kommunikáció a berendezések között kódolással valósul meg, az IPsec protokoll által. A standard merevlemez kódolási funkciójával pedig a HDD-n lévő adatok védve vannak az illetéktelen hozzáférésektől.
 • Felhasználó azonosítás történhet PIN kóddal, opciós biometrikus szkennerrel vagy IC kártyával.
 • Továbbá a jogosulatlan másolások ellen több biztonsági alternatívát is kínálnak az új készülékek. A Copy Guard funkcióval készített nyomatokról nem készíthető másolat, ha az MFP érzékeli a speciális védelmi mintát. A Password Copy funkció kiválasztásával pedig a nyomat akkor másolható, ha a helyes jelszó beütésre kerül.

Proaktív távfelügyeleti rendszer

A CSRC távfelügyeleti rendszerünkkel biztosítjuk, hogy az eszközök mindig rendeltetésszerűen, és megbízhatóan működjenek, ezáltal elérve a folyamatos rendelkezésre állást.

 • A rendszer segítségével és a napi 24 órás készenlétnek köszönhetően, mindig pontos diagnózist kapunk a gép állapotáról. Az automatikus toner rendelésnek köszönhetően nem fordul elő, hogy berendezése üres tonerrel álljon, mivel a rendszernek köszönhetően előre értesülünk az aktuális állapotról.
 • Mindezen felül a berendezés képes saját magának megrendelni az automatikus javítást és karbantartást.
 • Bejelentés esetén, egyedülálló mobiltechnikusi rendszerünknek köszönhetően a legközelebbi szakképzett technikus megy ki Önhöz, így biztosítva a leghamarabb történő kiszállást, ezzel is csökkentve a leállási időt.
 • Utoljára, de nem utolsó sorban pedig nincs szüksége a számláló állás leolvasására sem, a rendszer megteszi Ön helyett.

Összességében a CSRC-vel nemcsak a berendezések megbízhatósága növekszik, hanem biztosítjuk a nyomtatás folyamatosságát és mentesítjük az adminisztrációs feladatok alól.

Problémamentes és szolgáltatás alapú munkafolyamat CSRC automatikus távfelügyelettel

bizhub C452/C552/C652/C652 távfelügyelet


Sokoldalú kiegészítők, testreszabott megoldások

bizhub C452 KIEGÉSZÍTŐK

bizhub C452 kiegészítők

bizhub C452 45 lap/perc másolási, nyomtatási sebesség színesben és fekete-fehérben. Standard EmperonTM nyomtatásvezérlő, PCL6c, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatás. Papírkapacitás 500+500+1 000+1 500 lap és 150 lapos kézitálca. Papírméret A6-A3+, 1,2 m bannerpapír 64-300 g/m2. 2 GB memória, 250 GB merevlemez és standard 1 GB Ethernet.

 • FS-527 Tűzős finisher 50 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 3 200 lap
 • PK-517 Lyukasztó egység 4 pontos lyukasztás
 • SD-509 Gerinctűző, hajtogató egység Kisfüzet készítéshez
 • JS-603 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása
 • JS-504 Munkaszeparátor** Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása
 • OT-503 Lapkiadó tálca Kimeneti tálca fi niser helyett
 • LU-301 Nagykapacitású papírkazetta A4, 3 000 lap, 64-256 g/m2
 • PC-204 Nagykapacitású papírkazetta A4-A3+, 2 500 lap, 64-256 g/m2
 • BT-C1 Banner tálca Többoldalas banner nyomtatáshoz
 • VI-505 Interfész egység Fiery nyomtatásvezérlő kártya
 • IC-412 Fiery nyomtatásvezérlő egység Professzionális színes nyomtatásvezérlő
 • AU-101 Biometrikus azonosító egység Ujjérhálózat azonosító rendszer
 • AU-102 Biometrikus azonosító egység Ujjérhálózat azonosító rendszer (új)
 • AU-201 IC kártya azonosító egység IC kártyaval történő azonosítás
 • SC-507 Biztonsági chip Copy Guard funkció
 • KH-101 Billentyűzettartó Billentyűzettartó
 • EK-604 Interfész egység USB csatlakozáshoz
 • EK-605 Interfész egység USB és Bluetooth csatlakozáshoz
 • MK-720 Fax beépítő egység Interfész egység a FK-502 faxegységhez
 • FK-502 Faxegység Super G3 fax
 • WT-506 Munkaasztal Azonosító egység elhelyezéséhez
 • LK-101v2 i-Option licensz Webböngésző
 • LK-102 i-Option licensz PDF csatolmány
 • LK-105 i-Option licensz Kereshető PDF
 • UK-203 i-Option memória Memóriabővítés az I-Option-hoz


FINISELÉSI OPCÓK

bizhub C452 finiselési opciók

 

bizhub C552/C652 KIEGÉSZÍTŐK

bizhub C552/C652 kiegészítők 

bizhub C552/C652 65/55 lap/perc másolási, nyomtatási sebesség feketefehérben 50/45 lap/perc színesben. Standard EmperonTM nyomtatásvezérlő, PCL6c, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatás. Papírkapacitás 500+500+1 000+1 500 lap és 150 lapos kézitálca. Papírméret A6-A3+, 1,2 m bannerpapír 64-300 g/m2. 2 GB memória, 250 GB merevlemez és standard 1 GB Ethernet.

 • FS-526 Tűzős finisher 100 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 3 100 lap
 • PK-516 Lyukasztó egység 2/4 pontos lyukasztás
 • SD-508 Gerinctűző, hajtogató egység Kisfüzet készítéshez
 • JS-602 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása
 • PI-505 Lapbeszúró egység Borító beszúrása.
 • ZU-606 Z hajtogató egység Z hajtás A4 és A3
 • OT-503 Lapkiadó tálca Kimeneti tálca finiser helyett
 • PC-301 Nagykapacitású papírkazetta A4, 3 000 lap, 64-256 g/m2
 • PC-204 Nagykapacitású papírkazetta A4-A3+, 2 500 lap, 64-256 g/m2
 • BT-C1 Banner tálca Többoldalas banner nyomtatáshoz
 • VI-505 Interfész egység Fiery nyomtatásvezérlő interfész kártya
 • IC-412 Fiery nyomtatás vezérlő egység Professzionális színes nyomtatásvezérlő
 • AU-101 Biometrikus azonosító egység Ujjérhálózat azonosító rendszer
 • AU-102 Biometrikus azonosító egység Ujjérhálózat azonosító rendszer (új)
 • AU-201 IC kártya azonosító egység IC kártyaval történő azonosítás
 • SC-507 Biztonsági chip Copy Guard funkció
 • KH-101 Billentyűzettartó Billentyűzettartó
 • EK-604 Interfész egység USB csatlakozáshoz
 • EK-605 Interfész egység USB és Bluetooth csatlakozáshoz
 • MK-720 2. faxvonal beépítő egység Interfész egység a FK-502 faxegységhez
 • FK-502 Faxegység Super G3 fax
 • WT-506 Munkaasztal Azonosító egység elhelyezéséhez
 • LK-101v2 i-Option licensz Webböngésző
 • LK-102 i-Option licensz PDF enchancement
 • LK-105 i-Option licensz Kereshető PDF
 • UK-203 i-Option memória Memóriabővítés az I-Option-hoz

FINISELÉSI OPCÓK

bizhub C552/C652 finiselési opciók

 

Műszaki tulajdonságok


Másolási tulajdonságok

 • Másolási eljárás: Elektrosztatikus lézer másoló, indirekt képátíró szalagos tandem technológia
 • Festékező: Simitri HD® polimerizált festék
 • Másolási sebesség A4: (egyszínű/színes)
  max. 45/45 lap/perc (bizhub C452)
  max. 45/55 lap/perc (bizhub C552)
  max. 65/50 lap/perc (bizhub C652)
 • Másolási sebesség A3: (egyszínű/színes)
  max. 23/23 lap/perc (bizhub C452)
  max. 28/23 lap/perc (bizhub C552)
  max. 33/25 lap/perc (bizhub C652)
 • Első másolat: (egyszínű/színes)
  4,8 mp / 6,0 mp (bizhub C452)
  4,3 mp / 6,0 mp (bizhub C552)
  3,8 mp / 5,5 mp (bizhub C652)
 • Felfűtési idő: kevesebb, mint 45 mp*
 • Másolási felbontás: 600 x 600 dpi
 • Féltónus: 256 árnyalat
 • Másolatszám: 1-9 999 megszakítási lehetőséggel
 • Eredeti formátum: A5-A3
 • Kicsinyítési-nagyítási arány: 25-400% (akár 0,1%-os lépésekben is), Autozoom
 • Másolási funkciók: kisfüzet, fedlap és lapbeszúrás, próba másolat, nyomtatási teszt beállítás, digital art, munka visszahívás, munka memória, posztermód, összemásolás, bélyegzés, másolatvédelem

Nyomtatási tulajdonságok

 • Nyomtatási felbontás: 1 800 x 600 dpi
 • Processzor: Power PC MC7448@ 1GHz, 64 BIT
 • Emuláció: PCL 6c (PCL5c + XL 3.0), PostScript 3
 • Meghajtók:
  Windows 2000/XP/XP64
  Windows Vista 32/64
  Windows Vista DPWS Support
  Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64
  Machintosh 9.x/10.x,
  Unix, Linux, Citrix
 • Nyomtatási funkciók: direkt PCL nyomtatás, PS, TIFF, XPS, PDF és titkosított PDF fájlokból Mixmedia és Mixplex Munka program „Easy Set” Összemásolás, vízjel, másolatvédelem,

Szkennelési tulajdonságok

 

 • Szkennelési sebesség: Színes/Egyszínű: max. 78 lap/perc (300 dpi)
 • Szkennelési felbontás: Max. 600 x 600 dpi
 • Szkennelési módok: Hálózati TWAIN szkennelés, e-mail címre szkennelés, (Scan to Me), FTP szkennelés, SMB szkennelés, (Scan to Home) Box-ba szkennelés, WebDAV szkennelés, DPWS szkennelés, USB szkennelés
 • Fájl formátumok: JPEG, TIFF, XPS, PDF, Kompakt PDF, titkosított PDF, Kompakt XPS
 • Szkennelési címjegyzék: 2 100 (egyedüli + csoportos), LDAP szerver támogatás
 • Szkennelési funkciók: Jegyzet (szöveg/idő/dátum) PDF-ben max. 400 munkaprogram

Faxolási tulajdonságok (opcionális)

 • Fax átviteli mód:
  Analóg,
  i-Fax,
  színes i-Fax (RFC3949-C),
  IP-fax,
  SIP-fax
 • Fax felbontás: Max. 600 x 600 dpi (ultra finom)
 • Kódolás: MH, MR, MMR, JBIG
 • Modem sebesség: Max. 33,6 kbps
 • Fax címek: 2 100 (egyedüli + csoportos)
  Fax funkciók: Polling
  Időzített
  Pc-Fax
  Bizalmas box-ba vétel,
  vétel e-mail-be, FTP, SMB,
  max. 400 munkaprogram

Rendszer adatok

 • Rendszermemória: 2 048 MB
 • Merevlemez: 250 GB
 • Interfész: 10/100/1000 Base-T Ethernet USB 2.0
  Hálózati protokoll:
  TCP/IP (IPv4/IPv6)
  IPX/SPX
  NetBEUI
  AppleTalk (EtherTalk)
  SMB
  LPD
  IPP
  SNMP
  HTTP
 • Opciós automatikus eredeti lapadagoló: Max. 100 lap, A6-A3, 35-210 g/m2
 • Papírméret: A6-A3+,
  Reklámcsík max. 1 200 x 297 mm
 • Papírsúly: 64-300 g/m2
 • Papírkapacitás:
  3 650 lap
  Max. 6 650 lap
 • Papírkimenet:
  Max.: 250 lap (finisher nélkül)
  Max. 3 100 lap (bizhub C552/C652) finisherrel
  Max. 3 200 lap (bizhub C452) finisherrel
 • Kézitálca:
  150 lap
  A6-A3+
  64-300 g/m2
 • Duplex egység:
  A5-A3 kifutó
  64-256 g/m2
 • Laprendezési módok (opciós): offszet, csoportosítás, eltolásos rendezés, tűzés, lyukasztás, közép hajtás, levél hajtás, kiskönyv készítés
 • Havi terhelhetőség:
  Ajánlott / Max.: 65 000 / 150 000 (bizhub C452)
  Ajánlott / Max.: 80 000 / 200 000 (bizhub C552)
  Ajánlott / Max.: 100 000 / 250 000 (bizhub C652)
 • Teljesítményigény:
  220-240 V /50/60Hz
  Max.: 2,0 kW (bizhub C452/C552)
  Max.: 2,1 kW (bizhub C652)
 • Méretek: 650 x 879 x 1 155 mm
 • Tömeg: kb. 221 kg

Rendszer jellemzők

 • Biztonsági tanusítvány: ISO 15408 EAL3
 • Költségfigyelés:
  1.000 felhasználói költséghely
  Active Directory támogatás (felhasználó név + jelszó)
  Felhasználói hozzáférés meghatározás
  Biometrikus hitelesítés (ujj érhálozat) (opció)
  IC kártyaolvasó (opció)
 • Szoftvercsomag:
  PageScope NetCare Device Manager
  PageScope Data Administrator
  PageScope Box Operator
  PageScope Workware (Trial)
  PageScope Direct Print
  Print Status Notifier
  Log Management Utility

Az optimális teljesítmény és termelékenység elérése érdekében javasoljuk, hogy csak eredeti Konica Minolta kellékeket, alkatrészeket és papírt használjon.

Szerviz ajánlatot kérek Nyomtató drivert kérek Színes másoló bérlet ajánlatot kérek

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica