Bizhub PRESS C8000

Bizhub PRO C754e

 

A/3 színes nagyteljesítményű másoló, hálózati nyomtató, szkenner, 
Nyomtatódriver:  Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8,
  OSX, Linux
Sebesség  80 lap/perc
Teljeskörű szolgáltatás: Szerződés és eseti karbantartás
Festék és kellékanyag ellátás  alacsony üzemeltetési költség

A/3 multifukciós berendezés színes munkafolyamatokhoz

A Konica Minolta sokoldalú szoftver alkalmazásainak köszönhetően a bizhub PRESS C8000 ideális

berendezés a dokumentumok digitalizálására és a munkafolyamatok elosztására, ezáltal időmegtakarítást és költségcsökkentést eredményezve.

Nyomtatás versenyelőnnyel

A mai piaci igények megkövetelik a jó termékmixet, a leleményes marketinget és a versenyképes árakat. A nyomdaiparban ez a nyomtatott termékek, a megbízható technológiák és a lehető leggyorsabb költségkalkulációk keverékét jelenti. Ahelyett, hogy csak egyes területeken érne el kemelkedő eredményeket, a bizhub PRESS C8000 a lehetőségek legjobb keveréke: technológia, és beruházás – ezek a tulajdonságok juttatják versenyelőnyökhöz a nyomdákat, segítik kielégíteni a változatos vevői igényeket.

Ahelyett, hogy csak egyes területeken érne el kemelkedő eredményeket, a bizhub PRESS C8000 a lehetőségek legjobb keveréke: technológia, és beruházás – ezek a tulajdonságok juttatják versenyelőnyökhöz a nyomdákat, segítik kielégíteni a változatos vevői igényeket.

 • A reklámmal foglalkozó cégek számára a bizhub PRESS C8000 egy belépő szintű digitalis nyomtató. A versenyképes ár biztonságossá teszi a beruházást, a digitalis gépekre jellemző könnyű kezelhetőség pedig segít az üzletre koncentrálni.

 • A copy shopokban az idő pénz, mivel ezek az üzletek önkiszolgálóak. A felhasználóbarát kezelőfelület segíti a hatékony felhasználást, szkennelést és nyomtatást, ezáltal értékes időt takarít meg az üzemeltetőknek, tulajdonosoknak. Az intuitív és testreszabható menü segítségével még a kezdő felhasználók is azonnal használni tudják. Az egyedüllló bannernyomtatási mód akár 1,2 méter hosszú nyomatok elkészítését is lehetővé teszi. A bizhub PRESS C8000 külső kialaktása mindenhol vonzza a tekinteteket.

 • A CRD környezet középpontjában a hatékonyság az egyik legfontosabb kritérium. A bizhub PRESS C8000 megfelel a változatos igényeknek. A bizhub PRESS C8000 könnyedén integrálja a CRD környezetbe különböző funkcióit, legyen az szkennelés, digitalizálás, akár közvetlenül a munkafolyamatba, hogy a felhasználók több időt tudjanak fordítani valós feladataikra.

Végül, de nem utolsó sorban a bizhub PRESS C8000 nem csak fekete-fehér vagy színes eszköz, hanem ezek legjobb kombinációja. Kis példányszám esetén ötvözi az alacsony költség és a rövid előállítási idő előnyeit.

Ideális keverék a termelékenységhez

A termelékenységnek sok szempontja lehet; ha a helyes nyomtató rendszert választjuk. Csökkenteni tudjuk a nyomtatási rendszer fenntartási kölségeit, növelni tudjuk a bevételeket és a profitot egyaránt. Egy megfelelő rendszer növelni fogja a munkák elkészültének rugalmasságát miközben szélesíti a nyomtatási portfóliót és a teljes termelékenységet. Ha a nyomtatási rendszert felszerelik automatikus finisherrel, felszabadul ez értékes emberi munkaerő, ami termelékenyebbé teszi az üzemeltetést amellett, hogy a műszaki megbízhatóság maximális szinten tartja a termelékenységet.

 • Sokoldalú alapanyag felhasználás

  A bizhub PRESS C8000 megnövelt rugalmassággal bír a különböző alapanyagok felhasználása során. A kibővített papírellátó rendszer akár 6,650 lap betöltésre is alkalmas, ezzel lehetőséget adva az operátornak, hogy megszakítás nélkül tudjon elkészíteni nagyobb volumenű munkákat. A használható papírméretek A6-tól SRA3-ig terjednek, beleértve az A3+-t is, a papír akár 300 g/m2 tömegű is lehet. A bannernyomtatás 1.2 méter hosszú alapanyagok használatát is lehetővé teszi, segít a különleges nyomatok elkészítésében legyen az panorámakép, ablakhirdetés vagy egy egyszerű, csupán a sztenderd méretektől eltérő végtermék.

 • Vonzó finisher opciók

  Az inline finishing jelentős lökést ad a termelékenységnek. Mivel a folyamat automatikus, nincs szükség külön üzemeltetői beavatkozásra ahhoz, hogy a befejezett nyomdai végtemékek professzionális megjelenést kapjanak. A bizhub PRESS C8000 kétféle finisherrel is felszerelhető, mindkettő jellemzője a füzet készítés és félbehajtás, tűzés, legyen a füzet akár 80 oldalas (20 lapos), illetve mindkét finisher rendelkezik automatikus lyukasztás funkcióval is.(2 vagy 4 lyuk).

  Attól függően, hogy a választás melyik finisherre esik, egyszerre akár. 50 vagy 100 lap tűzésére is lehetőség van; elérhető a levélhajtás funkció, mely kiválóan alkalmas számlák, levelek és egyéb nyomatok időtakarékos feldolgozására. A professzionális megjelenéshez hozzájárul az akár 209 g/m2 tömegű borító is, melyet automatikusan helyez el a vázlatok vagy brosúrák elejére, így növelve a végtermék értékét.

 • ORU-M és CS Remote Care

  A Konica Minolta ORU-M és a CS Remote Care hatékony szolgáltatást és karbantartást tesz lehetővé, növeli a megbízhatóságot és minimalizálja a rendszerleállásokat, így csökkentve az üzemeltetők költségeit. Az ORU-M (operator replaceable unit management – felhasználó által cserélhető egység) koncepció lehetővé teszi, hogy a felhasználók és üzemeltetők végrehajtsák a megelőző karbantartásokat és a különböző részegységek cseréjét a Konica Minolta műszaki segítsége nélkül. Ez az önkarbantartás felel az állandó, magas szintű képminőséget és radikálisan csökkenti a meghibásodás miatt előforduló esetleges állásidőt.

  Az ORU-M a CS Remote Care-rel közösen szavatolja a bizhub PRESS C8000 maximális üzemidejét. Amíg ORU-M lehetővé tesz például az azonnali toner cserét, a CS Remote Care gondoskodik róla, hogy mindig elegendő festék legyen a felhasználónál készleten!

  Összességében a Konica Minolta távfelügyeleti alkalmazás, a CS Remote Care biztosítja a proaktív és rugalmas szolgáltatási támogatást: minden releváns rendszeradatot közvetlenül a Konica Minolta szolgáltatás közvetít egy automatizált folyamatban, ami soha nem igényel felhasználói beavatkozást. A rendszer teljesítményét folyamatosan elemzi a CS Remote Care, az automatizált riportolás lehetővé teszi a megelőző karbantartást, hatékonyan biztosítva a rendszer maximális rendelkezésre állást. Ezen kívül a CS Remote Care megbízhatóan felügyeli a fogyóeszközök felhasználását és időben biztosítja az automatikus toner szállítást, így a gép leállása egyszerűen szóba sem jöhet festékhiány miatt. A CS Remote Care segít megőrizni a bizhub PRESS C8000 megbízható működését, minimalizálja a leállásokat és maximalizálja a rendszer rendelkezésrállási idejét.

Egy jó mix a biztos minőségért

S.E.A.D.

A Konica Minolta saját fejlesztésű technológiája, a Sead, „Screen-Enhancing Active Digital Process“ ötvözi a különböző technikai újításokat, amik garantálják a kifogástalan színvisszaadást és a maximális sebességet. A Konica Minolta fejlett színes technológiái az alábbi fontos funkciókat tartalmazzák:

 • 600 x 1,800 dpi x 6 bit nyomtatási felbontás
  A fizikai felbontás 600 x 1,800 dpi, 6 bites

 • folyamatos tónusú nyomtatás, így képes a bizhub PRESS C8000 kiváló minőségű nyomatok, képek és grafikák, valamint egyenletes színű árnyalatokat előállítására. A különleges támogatás, a finom vonal reprodukció és a nagyon kis méretű karakterek pl.: térképek és hasonló dokumentumok készítéséhez, a bizhub PRESS C8000 berendezésen aktiválni lehet az 1200 x 1200 dpi felbontású precíziós nyomtatási módot.

 • ITbit technológia
  A vázlatos feldolgozás javítja a karakterek megjelenését azáltal, hogy úgy vékonyítja őket, hogy nem tűnnek kövérnek. A körvonalfeldolgozás segít reprodukálni a fehér karakterek hátterének ideális arányait, csökkenti a csipkézett éleket féltónus karakterek esetén.

 • Képstabilitás
  Egy automatikus rendszer biztosítja a bizhub PRESS C8000 folyamatos nyomatminőségét teljesítményének befolyásolása nélkül. A korrekciók teljesen automatikusak, biztosítják a stabil képminőséget, míg a teljes folyamat jelentősen növeli a termelés hatékonyságát. A termelés megszakításának elkerülése érdekében a rendszer elemzi a bejövő nyomtatási feladatokat, és elvégzi a szükséges beállításokat a nyomtatási folyamat elején vagy végén.

 • Minőségmegőrzés és stabilitás
  A belső ellenőrzés mellett a rendszer azt is nyomon követi, hogy történtek-e környezeti változások - hőmérséklet és páratartalom –, mivel ezek befolyásolhatják a nyomtatás minőségét. A bizhub PRESS C8000 automatikusan alkalmazkodik a változásokhoz, ezáltal megtartja a legjobb minőséget a teljes nyomtatási folyamatban. 

Bizhub PRO C754e - ARDSAuto Refining Developer System (ARDS)

A Konica Minolta Auto Refining Developer rendszer biztosítja a folyamatos kiváló képminőséget, miközben maximalizálja a fogyóeszközök élettartamát. Az innovatív technológia, az ARDS rendszeresen frissíti a festék és a nyomathordozó állapotát.a bizhub PRESS C8000-ben. Ez segít elkerülni a nyomathordozó meghibásodását, növeli a developer élettartamát és javítja a fekete-fehér képminőséget. Ennek eredményeként az intelligens rendszer hosszú távon támogatja az állandó képminőséget, míg ezzel egyidőben gazdaságosabbá teszi a fekete-fehér nyomtatást.

Simitri® HD polimerizált toner

A nyomdaiparban alapvető követelmény a magas minőségű színes kép, valamint a kifogástalan fekete denzitás. A bizhub PRESS C8000 mindkettőnek megfelel, hála a Konica Minolta egyedi Simitri ® HD polimerizált toner megoldásának. A Simitri ® HD biztosítja
a hibátlan színes képminőséget és csökkentett fixálási hőmérséklettel támogat egy sor alapanyagot.

 • Egységes alakú és rendkívül apró részecskék
 • A szélesebb színskála a színes pigmentek egyenletesebb eloszlásának köszönhető
 • Kiemelkedő színtartósság
 • Fokozott tartósság: a nyomtatási minőség romlása nélkül hajtogatható
 • Kevesebb toner szükséges a tökéletes eredmény érdekében
 • Olajmentes fixálási folyamat
 • Kibővített média felhasználási lehetőség és a csökkentett energiafogyasztás köszönhetően alacsonyabb fixálási hőmérséklet
 • A környezetbarát gyártási folyamat jelentősen csökkenti a káros anyag kibocsátást.

Egy jó mix az élvezetes színekért

Pontos színek, képstabilitás és állandó minőség – ezek a definíciók nem csak szavak a nyomdaiparban, hanem olyan szempontok, amelyek összetett feladattá teszik a professzionális nyomtatást. Ebben a tekintetben a bizhub PRESS C8000 megtartja ígéretét és teljesítményét, melyet egy beépített Fiery vezérlő garantál, ami olyan értékes eszközök széles választékát kínálja, amelyek egyszerűsítik és élvezetes feladattá teszik a munkát. 

Fiery Productivity Package

Ez a kombináció a termelékenységet fokozó funkciókkal segíti a felhasználókat a maximális teljesítmény és a megfelelő szín könnyű és gyors előállításában:

 • Fiery ImageViewer gyors helyi és hálózati soft-proof segédeszköz előnézeti, színkorrekciós lehetőségekkel
 • PostFlight Report a legjobb diagnosztikai eszköz mely színkódokkal biztosítja a zökkenőmentes nyomtatást
 • Image Enhance Visual Editor interaktív eszközkészletet kínál az optimalizált képmegjelenítéshez, gyors egyéni korrekciókra ad lehetőséget
 • Hot Folders and Virtual Printers automatizálja a munkafolyamatokat, ezzel fokozva az üzemeltető termelékenységét.


Fiery ColorWise és Spot-On®

 • Az EFI Fiery ColorWise-zal automatikus a színes feldolgozás, amire csak egyszer kerül sor - a RIP a Fiery-ben történik, nem a munkaállomáson. Módosítja a direkt színeket, a Spot-On pedig biztosítja a pontos színeket és a színek konzisztenciáját.

 • ColorWise a nagyszerű out-of-the-box funkciókkal egyszerűen és következetesen alakíthatóak át a nyers file-ok professzionális nyomatokká.
 • Color Setup alapvető beállítási lehetőségeket nyújt a színes munkafolyamat beállításokhoz.
 • A Calibrator biztosítja a megbízható kalibrációt és linearizációt a kimeneti eszközökön
 • Az Editor lehetővé teszi a gyors és kényelmes CYMK szín-görbék beállítását.
 • A Profile Manager megkönnyíti az ICC profilok le- és feltöltését, egyszerüsíti a profilok használatát.
 • Spot-On direktszínek kezelése, rendszerfüggetlen kalibrációs lehetőség Pantone, HKS, DIC Toyo szabványok

 

Kalibráció és EFI Color Profiler

A színhűség érdekében elengedhetetlen a pontos kalibráció a vezérlő és a kimeneti eszköz között.

 • A sztenderd kalibráció az EFI ColorCal-lal speciálisan kialakított nyomtatott kalibrációs minta, amit szkennelni szükséges a bizhub-bal.
 • Az IC-414 vezérlő opcionálisan felszerelhető az EFI Color Profiler kézi spektrométerével, ami profi kalibrációt tesz lehetővé, így stabilizálva és növelve a kimeneti minőséget.


Command WorkStation®

A Command WorkStation robosztus egységet alkot a Fiery IC-414-gyel. Egyesíti a kiemelkedő kényelmi és grafikai funkciókat.

 • Központosított munkafolyamatok, irányítás és kapcsolat minden Fiery szerverrel a hálózaton.
 • Platformfüggetlen működés, adaptációs lehetőség bármilyen környezetbe a rugalmas szoftver segítségével.
 • Egyszerű beállítás, menedzsment és munkavezérlés a Job Center-ben minden Fiery szerverre küldött feladathoz.
 • Integrált előnézet a nyomdai hibák és hulladékok minimalizálására.
 • SeeQuence Preview megkönnyíti a navigációt a dokumentumok teljes terjedelmében lehetővé téve adatok hozzáadását, törlését, oldalak egyesítését.

Betekintés és digitalizálás

Napjankban a szkennelés és dokumentum digitalizálás fontos művelet a nagyvállalati folyamatok között. Ezek a folyamatok gyakran rabolják a felhasználó idejét, amit más, fontosabb feladatok ellátására is fordíthatna. Kombinálja a köponti dokumentum digitalizálást, a fájlokba való betekintést, a CRD folyamatokat, segíti a speciális munkafolyamatokba való integrálást felszabadítva ezzel az emberi munkaerőt.

 • Nagysebességű szkennelés

  Bizhub PRO C754e - szkennelésNapjainkban kiemelkedő fontossággal bír a hatékony szkennelés, a dokumentumok elektronikus továbbítása, az egyszerű de hatékony archiválhatóság. A bizhub PRESS C8000 mind hardver szempontjából, mind pedig funkciók tekintetében garantálja a használható és hatékony szkennelést. Duplex szkennerével ideális megoldást nyújt a professzionális dokumentumarchiválásra, ezáltal könnyen beilleszthető a dokumentum. Percenként 180 kép szkennelésére képes, akár egyszerre mindkét oldalt. Amennyiben eltérő típusú, méretű egy-két oldalas dokumentumot szkennelünk be, az üres oldalakat automatikusan kiszűri az ellenőrzési folyamat során. A bizhub PRESS C8000 a következő helyekre képes szkennelési: email-címre, FTP-re, SMBre (Home), Box-ba. Az alábbi fájltípusokat támogatja: JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, PPTX, XPS éskompakt XPS. A csökkentett fájlméretek enyhítik a hálózati terhelést és gyorsítják a kommunikációt.

 • bEST technológia

  A Konica Minolta bEST „bizhub Extended Solution Technology” megoldás biztosítja a kiterjesztett dokumentum feldolgozást és továbbítást a bizhub PRESS C8000 felhasználóinak, legyenek akár üzleti, logisztikai gyártási vagy egészségügyi területen.

  A bEST garantálja a zökkenőmentes munkafolyamatokat és a különböző alkalmazások lehetővé teszik az eszközök személyre szabását a felhasználói igényeknek megfelelően. Ezen funkciók közé tartozik pl. a beérkező anyagok digitalizálása és indexelése, archiválása illetve átalakítása adott fájltípusra például PDF/A egyszerűen és gyorsan végrehajtható az OCR-nek (optikai karakter felismerés) és a Zone OCR-nek köszönhetően. Ezután már PC-t sem igényelnek a további utófolyamatok.

  A bEST megoldás több alkalmazás összefoglaló neve, mint például a Document Navigator, ami segítséget nyújt gyors képfeldolgozási képességével, miközben biztosítja például a szkennelt dokumentumok gyors átalakítását a kívánt formátumokba és automatikusan továbbítja a kiválasztott hálózati helyre. A szkennelési eljárás alatt automatikusan képes beolvasni a szállítólevél számát vagy számla sorszámt a dokumentumokból, így az használhatjuk archiválási útvonalként, index mezőként vagy a dokumentumnév részeként. A csatlakozások megkönnyítk a bizhub PRESS C8000 CRM, EPS és DMS rendszerekbe való integrálását.

 

Egy jó mix a felhasználók kényelméért

A használhatóság egyformán fontos mindenki számára, legyen az utcai- vagy vállalati felhasználó. Ha egyszerűsíthető a munka egy eszközzel, az megnöveli a kényelmet és motiválja a felhasználót a munka mielőbbi elvégzésére. Mindenekelőtt úgy biztosítja a várt eredmények gyorsabb és komplikáció mentesebb elérését, hogy segít abban, hogy a külső és belső “ügyfelek” újra és újra, mielőbb visszatérjenek.

Korlátlan választási lehetőségek

Követve napjaink elvárásait a kommunikációs eszközök piacán, a bizhub PRESS C8000e új mércét állít fel a felhasználóbarát, 9 coll méretű kapacitív, érintőképernyős színes kezelőpanellel. Ez a nagy képernyő multi-touch-os és intuitív “Drag & Flick” műveletre is képes, amire napjaink jól ismert okostelefonjai és táblaszámítógépei. A felhasználói felület megegyezik a legújabb generációs Konica Minolta többfunkciós irodai berendezésben találhatókkal. Teljesen újratervezték, a fő hangsúly a korlátlan használhatóság, ami intuitív, jól strukturált és személyre szabható:

 • Bizhub PRO C754e - kezelőAz azonnali hozzáférés, a leggyakrabban használt funkciók (pl. nyomtatás, másolás, szkennelés, fax stb.) egyénileg kiválaszthatóak és szabadon elhelyezhetőek az alapképernyőn. A menü képernyő közvetlen hozzáférést biztosít minden MFP funkcióhoz - másolás, szkennelés, faxolás, box, és előre telepített alkalmazásokhoz, munkafolyamatokhoz.
 • Pop-up ablakok nyílnak minden funkció beállításához, így mindig elérhető a főmenü. Ezzel elkerülhető, hogy a felhasználók elvesszenek a túl sok funkció között
 • A könnyebb megértést és az intuitív működtetést segítik a logikus ikonok és a gombok számának minimalizálása.
 • Korlátozni lehet a hozzáféréseket felhasználói szinten, 3 gyári beállítási lehetőséggel (alap, sztenderd és teljes), strukturálhatja az MFP műveleteket pl. rendszeres és gyakori felhasználók számára, elkerülve a zavart túl sok választási lehetőség esetén. Ezen kívül a Konica Minolta 3 előre definiált beállítást is tartalmaz az egyéni igényekhez.

Egy jó mix a zöldebb világért

Ha megtakarítások érhetőek el a nyomtatási költségek esetén, akkor a vállalatok olyan területeken is eszközölhetnek beruházásokat, melyek kiemelten fontosak számukra. Mivel elfogadják a zöld IT-technológiát, teljesítik az elvárásokat a modern öko-tudatos társadalomban, elősegítve a vállalat általános megbecsülését. A zöld technológia által a bizhub PRESS C8000 csökkenti az összköltséget, az energiafogyasztást és az elpazarolt papírmennyiséget. Így nem meglepő, hogy a bizhub PRESS C8000 elnyerte a Blue Angel díjat, valamint az Energy Star minősítést.

 • Kifogástalan öko-teljesítmény
  A bizhub PRESS C8000 lenyűgöző öko-teljesítménnyel bír. LED világítású szkennert, 3 Watt-os alvó és 0,5 W-os energiatakarékos üzemmódú fogyasztást, indukciós fűtésű fixáló technológiát és wakeup-for-scan-only technológiát alkalmaz, amellyel elkerüli a felesleges felfűtést. Ezek és más energiatakarékos funkciók csökkentik az energiafelhasználást, ami nagymértékben a szükséges határértékek alatt marad. Az Energy Star és a Blue Angel minősítés is hozzájárul az alacsony üzemeltetési költségekhez.
  Bizhub PRO C754e - ÖkoA bizhub PRESS C8000 innovatív, dinamikus öko-időzítőt tartalmaz, ami programozható a hétköznapokra dátum vagy idő alapján. A szoftver automatikusan elemzi a gép használatát, és javítja a beállításokat, például alvó üzemmódba kapcsol nyomtatási szünet alkalmával. A rendkívül rövid bemelegedési időnek köszönhetően mindössze 22 másodperc alatt üzemkész, így nincs hosszadalmas várakozási idő.
  A Simitri ® HD polimerizált toner hozzájárul a magas nyomatminőséghez, segíti a legjobb öko-teljesítmény elérését. A legújabb generációs, kiváló minőségű toner biomassza-összetevőjével segít csökkenteni a bizhub PRESS C8000 szén-dioxid kibocsátását. A Simitri HD toner elengedhetetlen ahhoz, hogy a használt papír újrahasznosítható legyen.

 • Nincs felesleges papírfelhasználás
  Az alapvető energiatakarékossági szempontokon felül a bizhub PRESS C8000 legfontosabb jellemzője, hogy elkerüli a felesleges papírfelhasználást. A beépített másolási előnézet funkciót, valamint az előzetes nyomtatási kép a Command Work Station-ön lehetővé teszi, hogy a kívánt kimeneti beállításokkal is ellenőrizni tudják a munkát egyetlen oldalon. Olyan funkciókkal, mint az automatikus duplex- vagy az n-up funkció, papírt takaríthatnak meg.

A legjobb mix minden felhasználási területre

Az alapvető energiatakarékossági szempontokon felül a bizhub PRESS C8000 legfontosabb jellemzője, hogy elkerüli a felesleges papírfelhasználást. A beépített másolási előnézet funkciót, valamint az előzetes nyomtatási kép a Command Work Station-ön lehetővé teszi, hogy a kívánt kimeneti beállításokkal is ellenőrizni tudják a munkát egyetlen oldalon. Olyan funkciókkal, mint az automatikus duplex- vagy az n-up funkció, papírt takaríthatnak meg.

bizhub PRESS C8000 

 • Alap konfiguráció
  A bizhub PRESS C8000 rendelkezik azokkal az alapvető tulajdonságokkal, melyek lehetővé teszik a professzionális nyomtatást és szkennelést. A Fiery IC-414 integrált nyomtatásvezérlőt a legújabb 10e szoftverrel látták el. A beépített automatikus duplex egység lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást 100%-os teljesítménnyel, míg a hagyományos egymenetes dual-scan ADF akár 180 kép/perc sebességgel rögzíti a dokumentumokat. A rugalmasság érdekében 4 papírtálácával és kézi adagolóval is felszerelték a bizhub PRESS C8000-et.

  Bizhub PRO C754e - alapkonfiguráció
 • Nagykapacitású papírtálca (LU-204)  A4-SRA3, 2 500 lap, 52-256 g/m2

 • Nagykapacitású papírtálca (LU-301) A4, 3 000 lap, 52-256 g/m2

 • Tűzős finisher (FS-534) 50 lap tűzése, max. 3 200 lap kimeneti kapacitás.
  Bizhub PRO C754e - Tűző finisher

 • Füzetkészítő egység (SD-511) Gerinctűző, hajtogató egység, kiskönyv készítés, félbe hajtás, levél hajtás.
  Bizhub PRO C754e - Füzetkészítő
 • Tűzős finisher (FS-535) 100 lap tűzése, max. 3 200 lap kimeneti kapacitás.

 • Füzetkészítő egység (SD-512) Gerinctűző, hajtogató egység, kiskönyv készítés, félbe hajtás, levél hajtás.

 • Z-hajtogató egység (ZU-606) A3-as Z hajtás, 2-4 pontos lyukasztás.
  Bizhub PRO C754e - Z hajtás
 • Lapbeszúró egység (PI-505) Borító beszúrása.
  Bizhub PRO C754e - Lapbeszúró egység
 • Banner tálca (BT-C1) Többoldalas banner nyomtatáshoz, 25 lapig.

 

Technikai specifikációk


Nyomtatási tulajdonságok

 • Nyomtatási sebesség A4 (fekete-fehér/színes) Akár 75/60 lap/perc
 • Nyomtatási sebesség A3 (fekete-fehér/színes) Akár 37/30 lap/perc
 • Nyomtatási felbontás
  1,800 x 600 dpi x 6 bit (eqvivalens)
  1,200 x 1,200 dpi x 1 bit*
 • Féltónus 256 árnyalat


Rendszer specifikáció

 • Papírsúly
  52–256 g/m2
  Akár 300 g/m2 (kézi lapadagolóból)
 • Duplex egység
  64–256 g/m2
  A5–SRA3; A3+
 • Papírméretek
  A6–SRA3
  A3+ (311 x 457 mm)
  Banner 297 x 1,200 mm (127–210 g/m2)
  Custom 90–311 mm x 140–457 mm
 • Maximális nyomtatási terület
  307 x 437 mm (SRA3)
  302 x 448 mm (A3+)
 • Papírkapacitás (normál/max)
  Max.: 6,650 lap
  Alapgép: akár 3,650lap
  LU-204: akár 2,500 lap
  LU-301: akár 3,000 lap
 • Papír kimeneti kapacitás
  Fő táca: akár 3000 lap
  Alsó tálca: akár 200 lap
  JS-602: akár 100 lap
 • Felfűtési idő 22 másodperc
 • Méretek (Szél. x Mély. x Mag. mm) 650 x 799 x 1,155 (alapgép)
 • Tömeg 221 kg (alapgép)


Kontroller tulajdonságok

IC-414 beépített EFI Fiery nyomtatásvezérlő

 • CPU Intel Pentium @ 2.6 GHz (dualcore)
 • RAM 2 GB
 • HDD 160 GB S-ATA merevlemez
 • Hálózat Ethernet 10/100/1,000-Base-T
 • Fájl formátumok
  Adobe PostScript Level 1;2;3
  PCL
  Adobe PDF 1.4; 1.5; 1.6; 1.7; PDF/X
  EPS
  TIFF; TIFF/IT; JPEG
  Fiery FreeForm
 • Felhasználói környezet
  Windows 2000/XP/VISTA/Windows 7
  Windows Server 2003/2008
  Macintosh OSX vagy újabb


Szkenner tulajdonságok

 • Automatikus lapadagoló
  Max.: 150 lap
  A6–A3
  35–210 g/m2
 • Sebesség (A4)
  180 kép/perc
  duplex szkennelés
 • Felbontás Max. 600 x 600 dpi
 • Szkennelési módok
  Hálózati TWAIN szkennelés
  Szkennelés HDD-re
  Szkennelés FTP-re
  Szkennelés SMB-re
  Szkennelés emailre
  Szkennelés WebDAV-ra
  Szkennelés USB-re
 • Fájlformátumok
  JPEG; TIFF
  PDF; Compact PDF; Titkosított PDF;
  Kereshető PDF (opcionális)
  PDF/A 1a (opcionális); PDF/A 1b
  XPS; Compact XPS
  PPTX; Kereshető PPTX (opcionális)


Másoló tulajdonságok

 • Másolási sebesség A4 (fekete-fehér/színes) Akár 75/60 lap/perc
 • Másolási sebesség A3 (fekete-fehér/színes) Akár 37/30 lap/perc
 • Másolási felbontás Max. 600 x 600 dpi
 • Féltónus 256 árnyalat
 • Első másolat (fekete-fehér/színes) 3.7/5.3 másodperc
 • Kicsinyítési-nagyítási arány 25–400% (akár 0,1% lépésekben is)
 • Másolatszám 1–9,999


Kiegészítők

 • Nagykapacitású papírtálca LU-204
  1 tálca
  2,500 lap
  52-256 g/m2
  A4 – SRA3; A3+
 • Nagykapacitású papírtálca LU-301
  1 tálca
  3,000 lap
  52-256 g/m2
  A4
 • Tűzős finisher FS-534 és gerinctűző, hajtogató SD-511
  Füzetkészítés, akár 20 lap (80 oldal)
  2-pontos és sarok tűtés
  Tűzés, akár 50 lap
  Félbe hajtás és gerinctűzés
  Levél hajtás
  Automata szortírozás és csoportosítás, oldalkiütés
  Kimeneti tálca akár 3,000 lap kapacitással
  Segéd kirakó tálca akár 200 lap kapacitással
  Hajogató tálca akár 100 lap kapacitással
 • Tűzős finisher FS-535 és gerinctűző, hajtogató SD-512
  Füzetkészítés, akár 20 lap (80 oldal)
  2-pontos és sarok tűtés
  Tűzés, akár 100 lap
  Félbe hajtás és gerinctűzés
  Levél hajtás
  Automata szortírozás és csoportosítás, oldalkiütés
  Kimeneti tálca akár 3,000 lap kapacitással
  Segéd kirakó tálca akár 200 lap kapacitással
  Hajtogató tálca akár 300 lap kapacitással (vagy nincs limitálva)
 • Z-hajtogató egység (opció az FS-535-höz)
  Z-hajtás A3-A4
  2- és 4-pontos lyukasztás
 • Lapbeszúró egység PI-505 (opció az FS-535-höz) Borítók beszúrásához
 • Munkaszeparátor JS-602 (opció az FS-535-höz) Kimeneti tálca akár 100 laphoz
 • Lyukasztó egység PK-520 (opció az FS-534-hez) 2- és 4-pontos lyukasztás (automatikus váltás)
 • Lyukasztó egység PK-521 (opció az FS-535-höz) 2- és 4- pontos lyukasztás (automatikus váltás)
 • Banner tálca BT-C1
  Többoldalas banner nyomtatáshoz
  Akár 25 banner kapacitás

Az optimális teljesítmény és termelékenység elérése érdekében javasoljuk, hogy csak eredeti Konica Minolta kellékeket, alkatrészeket és papírt használjon.

 

Szerviz ajánlatot kérek Nyomtató drivert kérek Színes másoló ajánlatot kérek

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica