Fénymásoló bérlés ,multifunkciós eszközök ,nyomtatók forgalmazása-bérlése.

Miért éri meg a fénymásoló bérlés?

Nem kell beruháznia, nincs induló költsége, és mégis van fénymásolója- hálózati nyomtatója-hálózati szkennere.

Bár egyre inkább papírmentes világban élünk, a könyveket szép lassan felváltják az e-bookok, a napilapokat a hírportálok, a leveleket az e-mailek. Mégis vannak olyan dokumentumok, amelyekre még ma is nyomtatott formában van szükségünk: szerződések, szabályzatok, offline reklámlevelek, szórólapok… Nem véletlen, hogy ezek az eszközök képesek voltak fennmaradni még egy egyre papír mentesebb világban is. Ezért az sem mindegy, hogy milyen minőségben készül el a nyomtatás vagy épp a fénymásolat.

Sok cég foglalkozik fénymásoló gépek és nyomtatók forgalmazásával.

Miért pont tőlünk vásároljon vagy béreljen fénymásolót?

 A legfontosabb különbség köztük és köztünk az, hogy tőlünk nemcsak egy gépet kap, hanem számtalan további előnyt is:

Mert, akár 0 Ft bérleti díjjal is bérelhet eszközt 

  • mert lehetősége van az eszközt díjmentesen a helyszínen kipróbálni
  • mert ha Ön vásárol, vagy bérel, vállaljuk a gép szervizelését, karbantartását is
  • mert szervizes kollégáink gyorsan dolgoznak, így nem kell magyarázkodnia az miért nem készült el az anyag
  • mert szervizünk megbízható, így a gép nem romlik el ismét azonnal, amint a kolléga kilépett az ajtón
  • mert mi segítünk kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő gépet, így nem ad ki feleslegesen pénz olyasmiért, amire nincs is szüksége
  • mert profi szolgáltatást nyújtunk: ezt nem mi mondjuk magunkról, hanem korábbi elégedett ügyfeleink, például a MOB, a MOL, a T-Mobile vagy a Raiffeisen Bank
  • mert a megfelelő irodatechnikai alkalmazás megválasztásával segítünk önnek havi akár több tízezer forintot megspórolni

Ne terhelje feleslegesen cége költségvetését! 

Ha akár egy drága, de az igényeinek nem megfelelő fénymásolót vagy nyomtatót vásárol, feleslegesen terheli a cég költségvetését. Hiába profi egy gép, ha nem bírja a fokozott igénybevételt, és hiába dolgozik gyönyörűen színesben, ha ön elsősorban szerződéseket nyomtatna vele. Ha nem a megfelelő fénymásolót vagy nyomtatót választja, felesleges többletköltségekkel nézhet szembe.

Az EURO PROFIL GYŐR KFT. Magyarországon az elsők között jelent meg az úgynevezett kiszervezett nyomat szolgáltatások széles termékpalettájával. Az ilyen konstrukciók keretén belül cégünk biztosít minden szükséges (hardver+szerviz) erőforrást Megrendelői számára. Ebben az esetben az ügyfél egy fix összeg alapján fizeti meg a készülék bérleti és üzemeltetési díját, előre meghatározott példányszám elkészítése mellett. Ezáltal az iroda számára a költségek kalkulálása egyszerűbben tervezhető hónapról hónapra.

Ezzel a megoldással gondot és feladatot veszünk le Ügyfeleink válláról, és szolgáltatásunk racionalizált, tervezhetőbb költségű működést eredményez, miközben a minőség is javulhat a cégünknél felhalmozott specializált szakértelem révén. Az infrastruktúra korszerűsítése - szolgáltatásunk igénybe vétele mellett - beruházás nélkül megvalósítható és költséget takarítunk meg az Önök számára. 

A szerződés megkötése előtt lehetőséget biztosítunk ingyenes helyszíni próbára, Így egy az Önök igényei és elképzelése szerint kialakított szolgáltatási konstrukciót tudunk kialakítani. A havonta felmerülő szolgáltatási díjak teljes egészében elszámolhatók költségként anélkül, hogy az Önök által igénybevett berendezések amortizációja többlet feladatot jelentene Önöknek, nincs tőkelekötés, nincs szükség beruházásra.

Túl sokba kerül a nyomtatás?

Ha nem elégedett jelenlegi nyomtatójával vagy fénymásolójával, mert sokba kerül a nyomtatott dokumentumok előállítása, túl drága a patron, vagy gyorsan elfogy a festék, forduljon hozzánk, és ajánlunk egy olyan gépet, amely jobban megfelel az igényeinek. Így elégedettebb lesz vele, és alacsonyabb költséggel másolhat-nyomtathat. Cégünk, az Euro-Profil Győr Kft. egy országos szervizhálózat tagja, a KONICAMINOLTA és KYOCERA termékek képviselete és szervize.

Üzemeltesse a lehető leggazdaságosabban irodáját!

Ha szeretné, ha segítenénk önnek abban, hogy a lehető leggazdaságosabban üzemeltethesse irodáját, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, hogy megbeszélhessük az igényeit!

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica