KONICA 7115

Konica 7115

Bérelhető: inem
Nyomtatódriver:   
   
Napi ajánlott példányszám:  -ig
Teljeskörű szolgáltatás: Szerződés
Festék és kellékanyag ellátás  igen

KONICA 7115 (A3) digitális fénymásoló - KIS IRODÁK MINDEN KOMMUNIKÁCIÓJA

A Konica 7115-ös készülék alapkiépítésben egy 15 lap/perc sebességű A4/A3-as digitális fénymásoló, azaz irodákban felmerülő dokumentumkezeléssel kapcsolatos feladatokat koncentráltan, kis helyfoglalással és digitális rendszerek tökéletességével oldja meg.

Irodai környezet
Percenként 15 másolat
A 7115-os fénymásoló megbízható másolási jellemzőkkel rendelkezik. A 15 lapos percenkénti másolatszám - kiegészítve a 7 másodperces első másolattal és a 30 másodperces melegedési idővel - garantálja azt, hogy Ön mindig készen álljon…

Helytakarékos felépítés
A 7115-os fénymásolót kis irodákban vagy nagyobb cégek kisebb egységeiben történő használatra tervezték. Felismerve ugyanis azt, hogy másológépek esetén gyakran a hely a legfőbb mérlegelési szempont, a 7115-os modell rendkívül kis méretekkel büszkélkedhet.

Csendes működés
A 7115-os modell csendes üzemeltetése lehetővé teszi a berendezés legalkalmasabb helyre történő elhelyezését anélkül, hogy a túlzott zajkibocsátás miatt aggódni kellene. Ez igen kedvező lehetőség a kisebb irodák számára.

Festék újrafelhasználás
A Konica egyedülálló rendszerének köszönhetően a fel nem használt festék visszanyerhető a dobfelületről a későbbi másolatok elkészítéséhez, csökkentve ez által a festékfelhasználást és fokozva a környezetvédelmet.

Automatikus kikapcsolás / Csökkentett fogyasztás
A 7115-os modell számos, automatikus tulajdonsággal is rendelkezik az energiafogyasztás és a kiadások csökkentése érdekében. Az automatikus kikapcsolás üzemmód a fénymásolót átmenetileg készenléti állapotba helyezi, vagy pedig teljesen kikapcsolja, amikor nincs használatban.

Gazdaságosság
A 7115-os modell jó néhány automatikus üzemmóddal rendelkezik az energiafogyasztás csökkentése érdekében, mely megegyezik a szigorú nemzetközi „Energy Star” szabványokkal.
Kükön-külön cserélhető kellékek

Fontosabb jellemzők

 • APS / AE
  A megfelelő papírméret kiválasztását az APS végzi, automata fiók választó (opcionális plusz papírtálca esetén) az eredetivel azonos papírmérettel rendelkező tálcát választja ki. Az AE pedig arról gondoskodik, hogy csak és kizárólag a szükséges mennyiségű festék kerüljön felhasználásra a legpontosabb másolatok elkészítéséhez.

 • Papírellátás
  A 7115-ös alapgép 2 db 250 lap kapacitású papírfiókkal és egy oldalsó 1-es kézi lapadagoló rendelkezik, így a másológép maximális papírkapacitása 500 lap.

 • ADF tető: Az eredeti dokumentum behúzó tető (ADF) segítséget nyújthat a másolási feladatok elvégzéséhez. Automata lapadagoló használatával a másolatok készítését automatizálhatja. Tegye be (max. 50 lap) a másolni valóját az adagoló tetőbe, állítsa be a gépet a kívánt másolatok készítéséhez (darabszám, kicsinyítés-nagyítás) és indítsa el. Az adagoló tető a másolni kívánt dokumentumokat egyenként behúzza, a kívánt példányszámban és beállításokkal lemásolja és szettben rendezve kiadja, ezzel lerövidítve a másológép mellett eltöltött időt.

 • Zoom tartomány
  A kívánt másolási méret elérése céljából válassza ki az előre rögzített különböző nagyítási / kicsinyítési arány valame­lyikét, vagy pedig állítsa be tetszőlegesen a kívánt értéket az 50-200% közötti tartományban.

 • Fotó/Szöveg másolás
  Válassza ki az önnek megfelelő másolási módot Fotó / Szöveg üzemmódok közül a tökéletes másolat eléréséhez, mindezt akár fordított képmásoláshoz is.

 • Könyvmásolás
  Egy könyv egymással szemben fekvő oldalainak két külön lapra történő másolása ezzel a szolgáltatással egy lépésben elvégezhető.

 • Keret és gerinctörlés
  Szabaduljon meg az árnyékoktól melyek könyvekből és más egyéb kötött, vagy különleges formájú eredetikről való másolás során jelentkezhetnek.

 • 2 az 1-ben, 4 az 1-ben
  Digitális másolás: ahogy ez napjainkban történik… Gyorsan szkennelje be az eredetiket tárolja le őket, majd folytassa a feldolgozást kedve szerint: pld. 2 az 1-ben vagy 4 az 1-ben funkcióval ADF tetővel, mindezt 600 dpi felbontással.

 • Munkamemória
  Tárolja le munkamemóriába (2) a leggyakrabban használatos munkabeállításokat. Egy gombnyomásra a kívánt munkabeállítás elérhető.

 • Kiváló minőség
  A 7115-os modell fenti jellemzőinek, valamint a Konica finomszemcsés festékeinek és több éves tapasztalatának köszönhetően nagyszerű másolati tisztaságot és pontosságot biztosít valamennyi másolási munkához.

 • Megbízhatóság
  A Konica többi modelljéhez hasonlóan a 7115 is kimagasló megbízhatósággal rendelkezik. A tovább fejlesztett papíradagoló mechanizmus biztosítja, hogy az Ön irodája ezután mindig termelékeny legyen.

FUNKCIÓK

Konica 7115 funkciók

TECHNIKA ADATOK

Konica 7115 Műszaki adatok

Konica 7115 Fax

Konica 7115 nyomtato adatok

Konica 7115 Kiegészítő opciók

 

 

A feltüntetett adatok A4 papírméretre és 80g/m2 papírsúlyra vonatkoznak
Az optimális teljesítmény és termelékenység elérése érdekében javasoljuk, hogy csak eredeti Konica Minolta kellékeket, alkatrészeket és papírt használjon

 

Szerviz ajánlatot kérek Nyomtató drivert kérek Bérmásoló ajánlatot kérek

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica