KONICA 7145

Konica 7145

Bérelhető: nem
Nyomtatódriver:   
   
Napi ajánlott példányszám:  
Teljeskörű szolgáltatás:  
Festék és kellékanyag ellátás  igen

Konica 7145 (A3) Munkacsoport dokumentumkezelő rendszer

KONICA 7145 A KORSZERŰ KOMMUNIKÁCIÓÉRT

Továbbra is az élen akar maradni a sokoldalú, rugalmas és professzionális alkalmazások használata terén? Ha igen, és az Ön irodájában is ez jellemzi a munkastílust akkor a Konica 7145 a 45 lap/perc sebességével tökéletes megoldást jelent az Ön számára.

Az új Konica 7145 Munkacsoport dokumentumkezelő rendszer jelentősen leegyszerűsíti négy funkció használatát: a másolást, a szkennelést, a nyomtatást és a faxolást.

A kompakt formatervezésnek köszönhetően ennek a készüléknek nincs sok helyre szüksége, kitűnő teljesítménnyel és uttörő technológiával rendelkezik. A moduláris felépítése lehetővé teszi a legkülönfélébb, új igényekhez történő azonnali alkalmazkodást.

A még hatékonyabb dokumentum készítés érdekében kapcsolja hálózatba a Konica 7145 többfelhasználós dokumentumkezelő rendszert az opcionális nyomtató vezérlő segítségével. Az így hálózatba kötött Konica 7145 egy 600 dpi felbontású, percenként 45 nyomatot készítő lézerprinterként is használható. Persze ez a megoldás jóval több, mint bármelyik hagyományos lézerprinter, hiszen a Konica 7145 az ön számítógépéről kiadott egyszerű parancsot követően teljes befejező képességgel rendelkezik a dokumentumok komplett elkészítéséhez. És mint egy igazi többfunkciós eszköz, a Konica 7145 lehetőséget biztosít a nyomtatási és másolási munkák sorrendjének előzetes beállítására.

Csatlakoztassa Konica 7145 Munkacsoport dokumentumkezelő rendszerét számítógépéhez

Egyszerűen a hálózaton keresztül. Így a kiváló tulajdonságokkal rendelkező fénymásológépe egy pillanat alatt nagyteljesítményű 600 dpi-s lézerprinter és egy 45 lap/perc sebességű szkenner is lesz, melyet közvetlenül az asztalán lévő számítógépéről vezérelhet. Dokumentumokat szkennelhet amelyeket közvetlenül e-mailben továbbíthat, vagy PDF formátumban FTP-re vagy beépíthető wincheszterre tárolhat

Nagyteljesítményű lézerprinter

A Konica fejlesztésű opcionális printerszerver egységével a Konica 7145 egy nagyfelbontású lézerprinterré bővíthető. Egy valódi 600x600 dpi felbontású, 256 szürkeárnyalatot tudó lézernyomtatót kap, amely nem csak a hagyományos PCL5e típusú nyomatatási munkák kezelésére alkalmas, hanem könnyedén megbirkózik a PostScript 3 típusú nyomtatási munkák kihívásaival is, és természetesen mindezt a másoláskor már megszokott 45 lap/perc sebességgel teszi.

Közvetlen vezérlés az Ön számítógépéről

Ha feltelepíti a Konica 7145 nyomtatóvezérlő programját, a lehetőségek széles választéka tárul Ön elé. Az egyszerűen kezelhető illesztőprogram teljes egészében illeszkedik a már jól ismert Windows környezetbe. Könnyedén beállíthatók rajta a papír behúzási és kimeneti tulajdonságok, a tűzési pozíciók valamint a kétoldalas nyomtatás tulajdonságai, és mindehhez elég csupán néhány egérkattintás.A beépített printerszerver egység nem csak a hálózati kapcsolatot teremti meg a PC és a Konica 7145 között, hanem ennél sokkal több funkciót is ellát. Járulékos előnyként ne feledkezzünk meg arról, hogy ez a készülék nem csak a hagyományos A4-es lapok nyomtatására képes, hanem a másoláskor használható bármilyen papírméret kiválasztható rajta A5-A3 méretig.

Kapcsolódás hálózaton keresztül

A Konica 7145 többfelhasználós dokumentumkezelő rendszer könnyedén veszi az akadályokat bármilyen számítógépes hálózati kapcsolat esetén. Képes kapcsolódni a ma használt legfontosabb hálózati protokollokon és az összes fontosabb hálózati operációs rendszert támogatja. Hálózati csatlakozója alkalmas úgy a 10Mbit/sec mint a 100Mbit/sec sebességű hálózati kapcsolat létesítésére. Illeszthető protokollok TCP/IP, LPD/LPR, IPX/SPX, IPP, FTP-Server, FTP-Client, SNMP, HTTP, Ether Talk, így egyszerűen integrálható bármilyen környezetbe.

Extra szolgáltatások

A Konica 7145 többfelhasználós dokumentumkezelő rendszer követi a számítástechnika fontosabb irányvonalait, így lehetőség van arra, hogy ezt a nagyszerű készüléket a helyi intraneten keresztül egy Web-böngésző segítségével felügyeljük. Többek között ellenőrizhetjük a gép állapotát, értesítést kaphatunk az eseteges hibajelzésekről, vagy installáláshoz letölthetjük a nyomtató illesztőprogramot.

Speciális Funkiók

Hálózati szkenner (szkennelés e-mail -be /FTP -re), többszörös hozzáférés (5), memóriából történő másolás, könyv készítés, képelforgatás, elektronikus szortírozás (finisher nélkül), képismétlés, képbeszúrás, 2/4/8 az 1-ben, minőség beállítási lehetőségek, (fénykép/betű/megnövelt kontraszt), fedetlen területek törlése, automatikus középre helyezés, inverz másolat, fejezet készítés, fedő- és elválasztólap beszúrás, másolás írásvetítő fóliára, képeltolás, képeltolás kicsinyítéssel, könyv másolás, szegély és gerinc törlés, eltérő méretű eredetik automatikus másolása, bélyegző,vízjel, összefésülés, munkamemóriák, másolás megszakítás, automatikus papírméret választás, automatikus papírfiók váltás, automatikus alaphelyzetbe állítás/kikapcsolás, energiatakarékos üzemmódok, öndiagnosztikai rendszer, személyi számláló, heti időzítő, riport készítés, üzembiztos működés és funkciók.

Konica 7145 Kommunikációs lehetőségei

Konica 7145 kommunikáció

FUNKCIÓK

Konica 7145 funkciók 

TECHNIKA ADATOK

 • Felépítés: Félkonzolos kivitel
 • Másolási eljárás: Lézer, elekrosztatikus átvitel
 • Másolható dokumentumok: Lapok, könyvek és 3 dimenziós tárgyak
 • Maximális eredeti méret: A3
 • Másolat mérete: A3 - A5R
 • Kicsinyítés/nagyítás: 25 - 400% között 1%-os lépésekben
 • Rögzített másolási arányok: 71, 82, 86, 100, 115, 122, 141% + 3 egyéni beállítás
 • Maximális felbontás: 600 dpi (fénymásoló), 600 dpi (nyomtató: opció)
 • Másolási sebesség: 45 A4, 26 A3
 • Másolatszám: 1-999
 • Használható másolópapír: Bármilyen szabvány-papír, fólia, etikett, stb.
 • Melegedési idő: 30 másodperc
 • Első másolat elkészítési ideje: 3,8 másodperc (A4)
 • Alapgép papírellátása: 2x 500 lapos papírfiók és egy 50 lapos kézi lapadagoló
 • Megvilágítás beállítás: Automatikus vagy kézi, 9 különböző érték, 2 egyéni beállítás
 • Előhívás: Száraz, kétkomponensű, mágneses rendszer
 • Tápellátás: 220-240V AC, 50 Hz, 1500 W (teljes kiépítésben)
 • Méretek (Szé x Mé x Ma): 595 x 655 x 815 mm (alapgép DF-el)
 • Tömeg: Kb. 91 Kg (alapgép DF-el)

Kiemelt jellemzők:

 • 45 MÁSOLAT PERCENKÉNT
 • 45 NYOMAT PERCENKÉNT 600 DPI FELBONTÁS ESETÉN
 • TÖBBFUNKCIÓS DOKUMENTUM ADAGOLÓ (E-RDH)
 • EGY SCANNELÉS TÖBB NYOMTATÁS
 • NAGY MEMÓRIA KAPACITÁSÚ DOKUMENTUM ADAGOLÓ
 • MAGAS TERMELÉKENYSÉGŰ, KORLÁTLAN KAPACITÁSÚ DUPLEX EGYSÉG (ADU)
 • FOLYADÉKKRISTÁLYOS ÉRINTŐ KÉPERNYŐ
 • ELEKTRONIKUS SZORTÍROZÁS - LAPFORGATÁSSAL
 • SOKOLDALÚ, DIGITÁLIS KÉPSZERKESZTÉSI FUNKCIÓK
 • OPCIONÁLIS, TÖBBFUNKCIÓS FINISHER
 • OPCIONÁLIS NYOMTATÓ VEZÉRLŐ
A feltüntetett adatok A4 papírméretre és 80g/m2 papírsúlyra vonatkoznak
Az optimális teljesítmény és termelékenység elérése érdekében javasoljuk, hogy csak eredeti Konica Minolta kellékeket, alkatrészeket és papírt használjon

 

Szerviz ajánlatot kérek Nyomtató drivert kérek Bérmásoló ajánlatot kérek

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica