KYOCERA FS-1035MFP

KYOCERA FS-1035

A/4 multifunkciós hálózati nyomtató, szkenner,fénymásoló bérlés és eladás
Bérleti díj: 3 150 Ft-tól

Sebesség: 35 lap/perc
Teljeskörű szolgáltatás: eseti javítás
Festék és kellékanyag ellátás olcsó másolás, olcsó nyomtatás
 Az ötsoros LCD kijelzõ, a kis méret, a formatervezett külsõ és az alacsony üzemeltetési költségek már az elsõ naptól kezdve megváltoztatják majd irodai munkamenetét. A beépített duplex egységgel 2 oldalas anyagokat is készíthet.

Fekete-fehér A4-es multifunkciós készülék, ami a magasabb árkategóriás gépek tudásával rendelkezik

Akár másolás, akár nyomtatás, akár szkennelés,, az FS-1035 digitális multifunkciós másológép elkápráztat mind funkcionalitását, mind a kis helyigényét tekintve. A profi irodai készülék mindössze 0,22 m2-t foglal el. A 35 oldal per perc sebességével és 1200 dpi felbontásával nyugodtan támaszkodhatunk rá. Az első másolatra sem kell többet várni, mint 7 másodpercet. A készülék beépített duplex egységének köszönhetően automatikusan kétoldalas másolásra, nyomtatásra is képes.

Ez a kis rendszer nagy memóriával rendelkezik, köszönhetően a 256 MB-os megosztott alapmemóriának, mely akár 768 MB-ra is bővíthető. USB 2.0 porton, vagy gyors Ethernet hálózati kártyán keresztül is hálózatba kapcsolható. Felhasználó barát és könnyen kezelhetőség jellemzi ezt a kompakt készüléket, mely jól megállja a helyét kis munkacsoportokban, irodákban, vagy otthoni munkahelyen egyaránt.

Olyan fejlett funkciókkal bír, amik ebben a kategóriában ritkaságszámba mennek, például: IPv6, IPsec, szkennelés pendrive-ra, nyomtatás pendrive-ról, push-scan metódusok, hálózati fax, kazettamentes üzemeltetés, beépített tűzfal és távfelügyeleti funkciók. A nagyok tudása, egy kis készülékben.

Garancia: 12 hónap, vagy 100.000 A4 oldal
Technológia: Fekete-fehér, elektrosztatikus, lézer
Sebesség: 35 A4 oldal percenként
Felbontás: 1200x1200 dpi

Processzor: 667 MHz
Memória: 256 MB (max. 768 MB)
Merevlemez: Nincs

Csatolók: USB 2.0, hálózat (100 Mbps), USB 1.1 pendrive-hoz
Lapleíró nyelvek: PCL6, KPDL3 (PostScript3 kompatibilis)
Karbantartási ciklus: 100.000 A4 oldal
Élettartam: 3 év vagy 200.000 A4 oldal

Papírkapacitás: 300 lap (max. 800 lap)
Dokumentumadagoló: Alaptartozék, kétoldalas
Duplex egység: Alaptartozék
Finisher opció: Nincs

További opciók: PF-120 papírfiók (250 lap), CB-120 fa gépasztal

Szkennelés – protokollok: SMB, e-mail, FTP, TWAIN, WSD, szkennelés pendrive-ra
Szkennelés – fájlformátumok: TIFF, PDF, JPEG

Induló festék
3.600 A4 oldal (5%-os lefedettség)

Szerviz ajánlatot kérek Nyomtató drivert kérek Másoló bérlet ajánlatot kérek

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica