Kyocera nyomtató másoló szerviz

ORSZÁGOS SZERVIZHÁLÓZAT része

Szervizeseinket folyamatosan képezzük, ezzel is garantálva a minőségi szolgáltatást ügyfeleink részére. A hálózat partnerei részt vesznek a KYOCERA által kifejlesztett Partner Minősítő Programban (PMP), ami azt hivatott biztosítani, hogy a hozzájuk forduló Kyocera vásárlók egységesen minőségi szolgáltatást kapjanak, és hozzáértő szakember foglalkozzon a meghibásodott készülékükkel 

PMP - PARTNER MINŐSÍTŐ PROGRAM

Partner Minősítő Program (röviden: PMP) egy saját fejlesztésű rendszer, melynek alapját egyedi metodika képezi. A fejlesztés 2009 januárjára fejeződött be, amit néhány hónap tesztidőszak elteltével élesben is elindítottak.

A PMP rendszer célja, hogy számszerűsítsen és mérhetővé tegyen egy olyan megfoghatatlan dolgot, mint a műszerészek alkalmassága a Kyocera készülékek hibáinak feltárásához és elhárításához.

A PMP metodika része - a szükséges szaktudáson felül - a műszaki dokumentáció kezelésének, az abban való információ keresésnek folyamatos gyakorlása, valamint az egyszer már megszerzett tudás állandó szinten tartása. Azok a szervizek, akik a PMP rendszerben részt vesznek - ezzel is egyfajta garanciát nyújtanak a Kyocera készülékek tulajdonosai felé, hogy náluk a megfelelő kezekben lesz a meghibásodott készülékük.

Kyocera fénymásolók, és multifunkciós készülékek, nyomtatók szakszerű szervizelése.
 
Kyocera márkaképviseletként fogadjuk szervizünkben a Kyocera márka fénymásolóit, multifunkciós gépeit, nyomtatóit garanciális-, valamint garanciaidőn túli szervizelésre.
 
Lehetősége van szervizünkbe személyesen elhozni a Kyocera fénymásolóját, multifunkciós gépét, valamint nyomtatóját, de akár, a helyszínen javítjuk az esetleges hibát a készülékekben, elkerülve a szállítás kényelmetlenségeit.
 
Új fénymásoló gép, multifunkciós készülék, nyomtató értékesítés
 
Szerepet vállalunk a közép-, és nagyvállalati szegmensben a terhelhető Kyocera készülékeivel, valamint a kis cégeknek, és otthoni felhasználóknak is van megoldásunk.
 
Outsourcing, eszköz bérlés:
 
Szerződéses megállapodás, amely során a leendő partnerrel egyéni megállapodást kötünk az ügyfél meglévő, vagy az új gépparkjának az üzemeltetésére.
 
Ön élvezi a gépek adta lehetőségeket, cégünk pedig leszállítja az üzemeléshez szükséges festékeket, időszakos karbantartást végez, valamint elvégzi a szükséges kopó alkatrészek cseréjét is.
 
Karbantartás:
 
A meglévő gépparkját igény szerint karbantartjuk, akár esetileg, akár időszakos megállapodással is.

Aktualitásaink

24 márc
2020

COVID-19

A jelenlegi helyzetben is igyekszünk, a megszokottak szerint eleget tenni a szervíz hívásoknak. (Hiszen mi sem maradhatunk otthon.) A kialakult helyzet azonban nálunk is felborította az eddig megszokott rendszert, hiszen egy esetleges karantén egész céget érintő lehetőségét ki kell küszöbölnünk (ezért aztán nem mindenki érhető el egyidőben).  Így azt kell kérjük a bejelentéseket lehetőleg a hiba@euro-profil.hu címre email-ben tegyék-tegyétek meg, vagy ha telefonálni szeretnének-szeretnétek akkor a 96/518-635 számot hívják-hívjátok (a  hibát a lehető legrészletesebben kérjük leírni ), ezeken a csatornákon  biztosan értesülünk a bejelentésekről. Ha kissé lassabbak leszünk a megszokottnál azért elnétést kérünk.  Köszönjük és vigyázzanak magukra-vigyázzatok magatokra.

Szerviz

Az EURO-PROFIL Győr Kft. a KONICAMINOLTA és KYOCERA másológépek, multifunkciós eszközök, nyomtatók, hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

 kyocera konica